Általános kategória > Szavazások

Hogy működjön a fórum?

(1/1)

admin:
Egyelőre marad a szétválasztás, de az eltávolítás helyén és az új téma elején is megjelöljük, hogy honnét-hova... És egy jó hír Lacynak: a Kontárok témából a jövőben csak az érdekesnek ígérkező szálakat választjuk le. ;) előzmény: Lacy #3

Lacy:
hamá.. mint gondolatindító :)
szóval ez így kevésnek tűnik.
Nem azzal van a gond, hogy egy érdekes téma máshová külön topicba kerül, mert pl a PS 128 kapcsán nem szóltam
De pont az ilyen kontárok címszó ami csak pár képes vagy szóbeli "élménybeszámoló" ott nemigen érzem hogy szükséges lenne új topic
ráadásul egy 15 éve letűnt riasztókp mint a TE3 miatt. Még ha egy mai, most futó központról lenne szó, talán, de ez így és együtt szerintem nem érdemes ilyenek miatt új topic.
Tehát szerintem valahol a két megoldás között félúton avagy a kettőt ötvözve kellene megállapodni  ;)

admin:

Az 1-esről szavazzatok, a 2-esen meg közben gondolkodom!  ;) előzmény: Lacy #1

Lacy:
volna pár javaslatom.
Mint ős fórumos (na nem csak itt de még pár helyen ) szóval ami a mai gondolatmenetet indította, hogy nézem a kontárok topicot, és úgy hiányérzetem van. Nincs benne az utólsó kép meg a hozzászólások a TE3 és 0 ohm viszonyáról. Erre látom, hogy külön lett nyitva neki egy topic.
Ezzel két gondom van:
1. szerintem ha mindent így elaprózunk, akkor átláthatatlan lesz a fórum a végén.

2. ha már ilyen történik akkor ezt egy fórumos vagy admin közlemények topicban - ami lehetne mint másutt csak olvasható- le kéne írni hogy aki eddig ott kereste ahol, az is tudja hogy már máshol van, mota bene egy linkkel is elősegíteni a gyors odatalálást.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

Teljes verzió megtekintése