Weboldalunk > Újdonságok

Elindult a Biztonságtechnika Fórum facebookos csoportja!

(1/2) > >>

RLB:
Az utolsó mondatodban a lényeg ...előzmény: syn7h37ic #9

syn7h37ic:
Igen. Az összeesküvés elméletek azért népszerűek, mert egy adott érzelmi reakcióra ad egy látszólagos választ, éspedig pont azt, amit elvár ilyenkor az elme. A tipikus "Na látod, megmondtam, hogy hazugság" reakció, az emberek a könnyű hazugságot mindig is jobban befogadták, mint a fájó igazságokat. És ugyanez a helyzet az élet számos területére igaz, elhiszik, hogy egy gyorstalpaló tanfolyam pont olyan, mint egy rendes nappali képzés, csak sokkal gyorsabb, és kényelmesebb. Elhiszik, hogy a hallásküszöb alatt mantrázott tananyag magától a fejbe bemászik, és elhiszik, hogy azért nem működik, mert a haarp ezt akadályozza meg, stb stb... De nem fogadják be a szomorú valóságot, a tudásnak ára van. Jó értelemben, csak rosszul értelmezik.
A földön az IQ mennyisége állandó, az emberek létszáma viszont napról napra nő. előzmény: kero #7

eXtra:

--- Idézetet írta: Lacy - 2019. Január 06. - 07:29:04 ---Most a face-n ha van új beírás, akkor ott a piros pötty, ha lenyitom az értesítéseket, akkor ott rákattintva azonnal odavisz és olvashatom, ..
--- Idézet vége ---

Itt is bármiről kérhetsz értesítést! Kérhetsz e-mailt csak az adott hozzászólásodra érkezett válaszokról ("Csatolmányok és egyéb opciók" részben állíthatod), vagy a profilodban részletesen beállítgathatsz magadnak mindent...  8)előzmény: Lacy #5

kero:
A Facebook sok más mellett arra is jó, hogy rájöhettem, mennyi gyökér él ezen a földön. Régebben azt hittem, hogy az emberek alapvetően normálisak, de kiderült, hogy nagyon súlyos a helyzet.
A fiatalokkal kapcsolatban meg az a szomorú tapasztalatom, hogy egy részük valamitől olyan szinten el van telve magától és annyira pökhendi, pimasz, nem ismer semmifél tiszteletet a korral, tapasztalattal szemben, hogy nem is értem, honnan ez a mentalitás.
Sokáig egyébként tartottam magam és azt gondoltam, hogy meg lehet maradni analóg embernek egy digitális világban, de rá kellett jönnöm, hogy nem igazán működik.
Ami nagyon szomorú, hogy az Internet nem csak a jó dolgokat teszi elérhetővé, hanem a fals, kamu információkat is, és borzasztó azt látni a közvetlen környezetemben is, hogy a hülyeség mennyivel gyorsabban tör magának utat, mint az értelem (lásd pl. a chemtrail és egyéb nyalánkságok).
 

syn7h37ic:
Az értesítés sem a szent grál. Az csak annyi, hogy jött valami az adott csoportba, amit követsz. Egyébként ezt mi  máshogy oldjuk meg, egyszer van egy zárt csoport, erős moderálással, hülyeségek így nem kerülhetnek fel a csoportra, a moderáció törli is a nem odavaló dolgokat. Pont az ilyen semmitmondó és nem odaillő kérdések miatt létre van hozva egy messenger csoport, azt lehet gumiszobának használni, mert a hülyeség ott hamar feledésbe merül. Ez adott minden zárt csoport esetén. Ehhez viszont vagy kicsi csoport kell, vagy külön egy moderátor, aki felügyeli ezt. Egy jól kézben tartott csoport valóban praktikus, de ehhez erős moderálás is tartozik, ami nem sok ember idejébe fér bele. Ezért van az, mikor egy zárt csoport túl nagyra nő, elkezd az egész felhígulni, és egymásnak esnek benn a tagok. Ez szinte törvényszerű, minél többen vannak benn, annál esélyesebb, hogy lesz  megmondóember, lesz  aki mindent kritizál, és elindul a lejtőn az egész. Fotós csoportokban vagyok, párból ezek miatt léptem ki, mert ez történt, és eltűnt az, ami miatt csatlakoztam. De ha jó az "üzemben tartás" és jók a felállított szabályok, nem csak az általános elvek, hanem plusz direkt a fórum témáját előtérbe helyező szabályok, akkor a csoport jól fog működni. De azt is figyelembe kell venni, hogy ne legyen a szabályzat hosszú, mert ekkor senki se fogja elolvasni. Rövid tömör, érthető, mert az emberek olyanok, ha 10 sornál hosszabb valami, akkor hajlamosak ignorálni.előzmény: Lacy #5

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése