Általános kategória > Szavazások

ki milyen szirénát használ?

(1/8) > >>

L. Pásztor:
Honnan veszed, h egy gyártónak az a jó, ha gyorsan lerohad valami ???

Az én tapasztalatom egész más.

1. verzió: gyártó gagyit gyárt. (ami nem azt jelenti, hogy kevés funkcióval rendelkezik, hanem hogy a deklarált funkcióit vagy paramétereit nem tudja megbízhatóan !!!)
Következmény: Fél év alatt elad belőle pár száz-ezer-tízezer darabot, piacon elterjed hogy sz@r, és utána a qtya se vesz belőle, hiába ócccó. 
Kérdésem: akkor egy gyártónak, akinek az az érdeke, hogy évekig gyártsa ugyanazt (mert akkor megy le a költsége alacsonyra, és akkor lesz nyereséges) akkor a fél év (gyártási-) életciklusban hol van neki az üzlet ???

2. verzió: jó cuccot gyárt, ami nem megy csak úgy pár év alatt tönkre (ami nem azt jelenti, h SOHA nem megy tönkre).
Következmény: fél év alatt elad belőle pár száz-ezer-tízezer darabot, aztán a piac kezd eltelni, és beáll egy fele-harmada akkora forgalomra mint addig, és ez megy tovább sok-sok évig, hiába nem romlanak el a cuccok ... 
Kérdésem: mitől rosszabb ez, mint az előző ?

PS: egy gyártó ha kihoz egy szériát, soxor eltelik pár hónap, mire a termék gyártása elkezd nyereségessé válni ... mitől nem jó neki ha jó terméket gyárt ?
A pult (nem kereskedői - ahhoz nem értek) oldaláról mindjárt másként fest minden ...
   előzmény: qncogo #37

gasPard:
Sziasztok!

Solo szirénával volt egy problémám. Ügyfél hívott egy izzó cserére, mert nem villog. FL bemenete használva van élesített állapot kijelzésre. Sajnos nem az izzóval volt a baj, hanem egyszerűen lefagyott. Újra kellett indítanom tápelvétellel, szépen elindult. Ez egy 1,5 éve telepített rendszer. Más is találkozott ennél a típusnál ilyen problémával?

qncogo:
Az akkori gyártmányokra a jó értelemben vett "kézműves" minőség volt jellemző. Ma már a "fogyasztói társadalomban" nálunk is a tömeg gyártmányok várható élettartama nem az "örökkévalóság"!! Felhasználó szemszögéből nézve: Kár! Gyártó, ill. kereskedő szemszögéből: Szerencse!előzmény: Lacy #36

Lacy:
Hehe ma voltam egy ügyfél leendő házában előszerelni reedeket és a szomszéd házon láttam meg azt a szirénát, amit mi gyártottunk, úgy kb 22-23 évvel ezelőtt :)
Azért az akkor anyagminőséget tükrözi meg a felületkezelést és a porfestést hogy még minig ilyen szép állapotban maradt :)
A rendszert amúgy nem mi szereltük ezért -is - volt meglepi a dolog :)
boldog békeidők :D

vg:
Akkor tuti nem szabotázs volt, mert az küldte volna a jelzést a felügyeletre....előzmény: handras #34

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése