Weboldalunk > Újdonságok

Szakember csoporttagság

(1/4) > >>

syn7h37ic:
Szerintem nincs baj a kérdésekkel. Valamelyik szakoldalra (azt hiszem nagykereskedelmi oldal) pl. úgy kaptam bebocsájtást, hogy felhívtak a megadott tel számon, és pár kérdést feltettek. Nyilván ez ezen a fórumon ez nem fog menni, mert nincs hétköznap 8 órában erre beállított embere senkinek. Nincs jó megoldás, az eddigi szerintem eléggé megfelelő volt eddig is. Le fog csengeni ez az átkozott GPDR hiszti is előbb-utóbb. előzmény: eXtra #19

eXtra:
Aki a csoportba úgy szeretett volna bekerülni, hogy nem adta meg hozzá a szükséges adatokat (eléggé szájbarágósan le volt írva hozzá minden...) vagy indokként neadjisten még a GDPR-t is emlegette (lásd: "Nemkereskedő"), azok elutasításra kerültek. Lehet kritizálni az eljárást, hogy az elutasított nem kapott többoldalas kedves magyarázatot az indokra, de arról viszont értesítve lett, hogy ha kellő komolysággal értelmezi a feltételeket, akkor jelentkezhet újra...  8) Sokaknak sikerült bejutni a csoportba, de néhányan leverték a lécet, ami azt jelzi, hogy az előszűrő rendszer valamilyen szinten azért csak működött!  ;D

Ki kell találni valami olyan beléptető rendszert (kellő számú ajánlás, stb.), amin  csak beazonosítható és a többiek számára is elfogadott tagok juthatnak be! A fórumunk kerekasztal jellegű, ezért minden tag javasolhat használható ötleteket! ;)

Lacy:
Igen.. lassan bezárhatjuk ezt a fórumot is ha ez ennyire így menne
Azért nem kellene ennek a gdpr nevű állatságnak mindent és mindenkit alárendelni
A másik: Ha valaki önként megadja az adatait, akkor mi a baj azzal?
Egy közös megegyezés végeredménye lesz, hogy egy szakember a megfelelő jogokkal tudjon olyan területen is fórumozni, ahol mások nem.
A fórum alapszabályában meg lehet rögzíteni, hogy a tagok adatai titkosan vannak kezelve.
Az eddig is így volt, mert tulajdonképpen egy nick név mögött vannak a népek
Na jó aki a saját nevén nickkel az úgy járt de ettől még az lehet hogy ha egy név a nick az nem is az mint a használója valódi neve.
Na szóval ebből úgysem tud meg senki semmit.
De hogy bonyolódjon a gond, - és nem csak ezen a fórumon - pl mi van ott, ahol meg lehet honlap címet is adni? nagyjából és kb 1 perc alatt lehet tudni ki van a nick név mögött..
Pedig eez is önként és dalolva történik.
És ha ezzel valaki megpróbál visszaélni, bár erősen kétlem hogy bárki így akarna de mért ne, akkor ki lesz a hibás? a fórumgazda, a nick név aki önként !! megadta az elérhetőséget? vagy x vagy y?
marhaság az egész, nem kéne annyira beszarni ettől az egész idiótaságtól
és ráadásul ki és hogyan fogj ellenőrizni, hogy ... mégegyszer mondom, ráadásul önként...

syn7h37ic:
Ez a GPDR nagyon túl van tolva.   ::fejel::
 És csodálkozik a maradék néhány tag, hogy miért is hal ki ez a fórum.
A hobbi(kontár?) oldalak, de még inkább a facebook pedig túlteng az önjelölt riasztósoktól, akiknek halovány fingjuk sincs a szakmáról, csak mekkmesteri diplomával osszák az észt.
Az meg a non plusz ultra, hogy aki becsületesen regisztrált kamarai tag, azokat "b@szogatják", akik meg nincsenek a rendszerben, azokkal nem lehet kezdeni semmit, mert nincs ellenőrzés. A kontárok meg elözönlik a netet, és hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb dolgokkal árasszák el a facebook nevű pöcegödröt, és az átlag felhasználó el is hiszi azt, ami oda felkerül. Sokadik hobbielektronikai csoportot néztem, és eddig mindegyikből kivétel nélkül menekültem, mert ami ott van, az rettenetes.
A megmaradt egy-két tényleges szakmai oldal meg a GPDR-t lobogtatva elzárkózik mindenféle új tagtól, mert nem fogadhat személyes (vagy jogi személyi)adatokat. Ellenőrizni meg ugye elvileg nem lehet, hogy az a bizonyos cég, ahol dolgozik, az valós, vagy kitalált, és esetleg tényleg ott dolgozik-e az a bizonyos jelentkező.  Vissza a XIX-XX század elejére, ahol papír alapú hivatalos levélben, és postán feladva lehessen csak regisztrálni, és élő videó készül a regisztráció után arról, hogy a levelet egy máglyán megsemmisítik. Mi lesz a következő lépés? Símaszkban megyek az utcán, mert nem járultam hozzá az arcomhoz, mint személyes adat?

Akinek nem esett le, ez  irónia, mielőtt nyilvános kivégzést tartanátok ::paprikas::

Végszóként oda fog jutni ez a fórum is, ahová jó néhány másik, egy teljesen zárt csoport, ahová csak és kizárólag meghívóval és ajánlóval lehet majd belépni.

Nemkereskedő:
Tisztelt Admin!

Köszönöm a válaszodat. Ez így elfogadható, és érthető.

Engedd meg, hogy jobbító szándékkal leírjam erről a visszajelzésről a véleményemet.

Két napja, a kérelem beadásakor ezt az információt még nem ismertem, és a kollégáid se.

Gondolom akkor nem ezt a kioktató levelet küldték volna.

Konkrétan: "A kérelem a következő okból lett elutasítva: Olvasd el ismét és fuss neki újra"

Magyarra lefordítva: Te idióta, előszőr értsd meg, hogy mit akarunk, és utána jelentkezz ismét.

Ez a stílus nem engedhető meg, az egyetlen működő biztonságtechnikai fórumnál, amelybe sokéves fejlesztési, és biztonságtechnikai tapasztalattal, azért jelentkeztem, mert bíztam abban, hogy komoly szakemberektől információkhoz juthatok, és én is segíthetek annak, aki igényli.
Ez nem hülyegyerekek gyülekezete. Adjuk meg egymásnak a kölcsönös tiszteletet, függetlenül attól, sőt annak ellenére, hogy nem tudhatjuk, a másik oldalon ki áll !
 
És mindezt ne anonim módon írják alá (Biztonságtechnikai Fórum csapata)  mert ez kevesebb, mintha egyes szám első személyben egy fantomnevet írnak.

Üdvözlettel: Nemkereskedő

 előzmény: admin #15

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése