Sziasztok!
Nem akarok a kérdésemnek új témát nyitni, azt hiszem, elmegy itt is.
A DSC-nek tényleg ennyire szar a tápja? Tegnap elkövettem egy amatőr hibát. Áram alatt kötöttem be egy infrát. Ez egy PC1565-2P volt. Lett egy pillanatnyi rövidzár a tápban, amíg elvágtam a vezetéket. (A fogó élén összeértek az erek.) Ennek eredményeként megállt a központ tápja (AUX) Ami érdekes, részlegesen működik a táp, mert pl. a Bell kimeneten van feszültség, nem kezdett el kiabálni a kültéri. Próbáltam a központot áramtalanítani, újraindítani, resetelni, csináltam én azzal mindent, de nem jött vissza az AUX. Tényleg ennyire szar, vagy csak én csináltam a visszaállítást rosszul? Illetve, ha ez ilyen, akkor hogyan valósul meg benne a szabotázsvédelem? Hiszen a rosszfiú egyből azzal kezdi, hogy elvágja a kábelt, amihez hozzáfér. Ezzel taccsra lehet tenni a központot? Ha igen, akkor szart sem ér.
Ideiglenesen az érzékelőket, és a kezelőket, mindent ami az AUX+-on volt, direktbe kötöttem az akkura. Bevallom, nem néztem meg, hogy akkutöltés van-e.
Ha van (3 napon belül kiderül) lehet, hogy úgy hagyom.
(Mostanában inkább Pyronix Matrixot szerelek, és ismerkedek a Paradoxal, mert a napokban vesztettem egy munkát, ahol az ügyfél a márkához ragaszkodott, de itt az ügyfélnek adott volt ez a központ, és ragaszkodott hozzá, hogy ezt telepítsem.)