Szerző Téma: Digiplex  (Megtekintve 13793 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető kendre

  • Kezdő tag
  • **
  • Hozzászólások: 27
Re:Digiplex
#152 2020. Június 11. - 21:52:36
0
Akkor jó, már belém égtek a Spectra kötések, meg is lepődtem amikor átfutottam az útmutatót...
Köszönöm!
előzmény: Lacy #151

Nem elérhető Lacy

  • Szakember
  • Ős tag
  • *****
  • Hozzászólások: 1 536
Re:Digiplex
#151 2020. Június 11. - 21:24:38
+1
ez a hülyeség régről maradt benne ha egyáltalán..
az a lényege, hogy a szabotázs 1K-t nem csak az egyik érzékelőbe tennéd, hanem az 1K-t felezve 2x500 ohmot a pár mindkét tagjába.
kb marhaság
előzmény: kendre #150

Nem elérhető kendre

  • Kezdő tag
  • **
  • Hozzászólások: 27
Re:Digiplex
#150 2020. Június 11. - 21:13:44
0
Sziasztok!
Első alkalommal találkoztam evo192 központtal. A könyve az ATZ bekötéshez 500 Ohmos ellenállásokat ír, nem 1 KOhmosakat. Tényleg az kell neki? Csak azért fura mert a dobozban egyes és 2,2-es volt, a Babyware ATZ része is egyest ír.

Nem elérhető eXtra

  • Szakember
  • Ős tag
  • *****
  • Hozzászólások: 1 469
Re:Digiplex
#149 2020. Április 07. - 09:22:43
0
Ez a hiba 24 óra múlva magától megszűnt és azóta mindegyik rendszer szépen küldi a teszteket.  ::halas::
előzmény: eXtra #146

Nem elérhető RLB

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 131
Re:Digiplex
#148 2020. Április 06. - 20:50:33
0
Órabeállítás frissítése?
előzmény: eXtra #146

Nem elérhető eXtra

  • Szakember
  • Ős tag
  • *****
  • Hozzászólások: 1 469
Re:Digiplex
#147 2020. Április 06. - 15:43:57
0
A diszpécser szerint minden évben vannak ilyen rendszerek, amik óraállítás után X ideig nem küldenek tesztet, de általában maguktól helyreáll az agyuk, úgyhogy türelmesen kivárjuk a jövő hetet...  ::kalap::
előzmény: eXtra #146

Nem elérhető eXtra

  • Szakember
  • Ős tag
  • *****
  • Hozzászólások: 1 469
Re:Digiplex
#146 2020. Április 05. - 21:31:37
0
Ma az ÖSSZES DGP-48 központom tesztjelentése megállt! :o Egyéb jelzések jönnek, csak teszt nem. Van köztük napi tesztes és órás is, de mind megkukult. Hajnalban küldtek egy 3625-ös CID eseményt (Time / Date Reset) és utána egyik sem küldi a tesztjelzéseket. A "Daylight Saving Time" engedélyezve van, de ez a korábbi években soha nem okozott problémát. Pont egy hete volt az automatikus óraállítás, ezért talán mégis az kavarhatott be nekik valamit... Tapasztaltatok ilyen jelenséget?   ::)
előzmény: Ryki #145

Nem elérhető Ryki

  • Szakember
  • Ős tag
  • *****
  • Hozzászólások: 315
Re:Digiplex
#145 2014. Március 31. - 22:23:00
0
Ma megoldódott a teszt jelzés problémája. Kicserélték az Kp-on a fekete procit egy 1.51 Ver számúra és azonnal küldte a teszt jelentést.
Szóval valami érdekes nyűgje lehetett... :-X

Nem elérhető Ryki

  • Szakember
  • Ős tag
  • *****
  • Hozzászólások: 315
Re:Digiplex
#144 2014. Március 25. - 22:08:29
0
Egyik sem segített.
MA-nak a GSM/GPRS egysége az átviteli út.

előzmény: vlezlee #143

Nem elérhető vlezlee

  • Szakember
  • Ős tag
  • *****
  • Hozzászólások: 950
Re:Digiplex
#143 2014. Március 25. - 21:56:15
0
Az Auto Teszt rész úgy ahogy van halott.

előzmény: mot #134


OFF: Pedig anno a DSC kiváltsága volt a tesztküldést elfelejteni.

ON: Teljes reset és újraprogramozás után sem küldi? Milyen átviteli út van (telefon/gprs/urh...)?
előzmény: Ryki #140

 

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!