CCTV > Kamerák

AHD

(1/7) > >>

kero:
Ezt én is meg tudom erősíteni. Teszteltem egymás mellett Sunell TVI-t és ugyanolyan kategóriás, de picivel drágább Hikvisiont és nem láttam különbséget.
Bár az egy picit váratlanul ért, hogy egy januárban elhozott és néhány hétig tesztelt motoros zoom-os kamera mellé egy hónappal később vásárolt másik, már felszerelésre szánt több darab menüje és képe is totálisan különbözött a próbának elhozott darabétól. Mondjuk a kereskedelmi osztály abszolút pozitívan és segítőkészen kezelte le az ügyet.
Ami nekem a Sunell olcsóbb csőkameráinál nagyon nem tetszik, az az abszolút bizonytalan rögzítő csuklórendszer, amit a talpánál lehetetlen úgy meghúzni, hogy ne b...d szét rajta a szinterezést, és még akkor sem lesz megnyugtatóan rögzítve. Én utólag kénytelen voltam oda is menetet vágni és egy 3-as imbusz csavarral rögzíteni. (Mondjuk a régebben szerelt Techson kameráknál ugyanezt tapasztaltam.)előzmény: vg #31

vg:
Sunell. Nem vagyok fanatikus hive a kamerainknak -pl. az Avemia rogzitoi nem a kedvenceim, amolyan TechSon kozepszint - de a Sunell-nek  tenyleg vannak baromi jo kepet produkalo kamerai (nem felso szint!!!, hiszen olcso objektive van, de az nem homalyosodik el, nem megy el a fokusz, hanem tartja a minoseget (persze ezt is elotte meg kell nezni, mert a legolcsobb szintnek vannak kifogasolhato db-jai az AHD es Turbo HD-bol, de a kozep kategoria es felette siman Hiki szint felett tud kepben)) 8)
Meglehetosen sok telepito viszi Hiki rogzito melle oketelőzmény: eXtra #27

handras:
Szerintem arra találták ki. Csak "mi" okosabbak vagyunk...előzmény: bcslaci #29

bcslaci:
Ahol viszont analógot kell felújítani és a meglevő kábelezés jó állapotú, ott az AHD a nyerő.előzmény: Janó #28

Janó:

Az 1-2 hetet csak azért írtam, mert kb ennyire szokták odaadni és míg beszerzed a konkurencia termékeit is, hogy egyszerre nézegetni lehessen.

Igazából AHD-t még nem próbáltam és nem is szimpatikus.....pl. 8-10 kamera kábelét bevinni egy családi házba nem épp esztétikus. Maradok az IP-nél.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése