CCTV > DVR (rögzítők)

Ismeretlen rögzítő

(1/1)

syn7h37ic:
Ebben az esetben sem jobb a helyzet, mert egyrészt ott a származás P.R.C. Tehát kínai népköztársaság. Ha magyar is a forgalmazó, akkor is valamelyik webshop lesz.
A menübe be tudsz lépni? Ha user/password megvan, nem olyan veszett az ügy még. Akkor meg lehet a menüjében nézni a portokat is, mit használjon. Ezután kezdenék belső hálón játszani valamelyik ingyenes mobil app-al, ha azon megy, akkor jöhet a DDNS
előzmény: H. József #3

bcslaci:
Menüje hogy néz ki? Ha hasonlít valami ismert típusra, lehet a kliens is működik vele.előzmény: H. József #3

H. József:
"Ballisztikus ívben kell megcélozni vele a kukát, és valami értelmes hazai forgalmazásból származó rögzítőt kell használni rendes supporttal."  A javaslat már megvolt csak hát gondoltam egy kört futok még ez ügyben.
Valahol itthon vették, mert magyar nyelvű termékmatrica van rajta.

előzmény: syn7h37ic #2

syn7h37ic:
Ezekre szokott az a válaszom lenni, ha aliexpress-ről meg tudta rendelni a tulaj, akkor a supportot is ott intézze... 8)

Mégis? mit tud a rögzítő? DVR, NVR...

Eső körben próbálkoznék szimpla webes eléréssel, ha működik, akkor lehetne tovább lépni. Ha nincs webszervere, az már eleve hendikep. Ezután jöhet a kismillió mobilos app valamelyike De azok veszélye ugye a víruslehetőség, illetve a kéretlen reklámok özöne. Tudni is kéne a portokat, amiket használ kifelé.
így látatlanban ehhez csak valami DNS szolgáltatón keresztül lesz jó, amihez port forward-tól kezdve mindent is be kell állítani, hogy egyáltalán elérhető legyen kintről.

Ballisztikus ívben kell megcélozni vele a kukát, és valami értelmes hazai forgalmazásból származó rögzítőt kell használni rendes supporttal.

H. József:
Hali!

A kérdés az lenne találkozott e már valaki ezzel a rögzítővel: JESMAY ET94-R-07-057 ??? Mobil alkalmazás kellene hozzá!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

Teljes verzió megtekintése