CCTV > Kamerák

A kamerakép mitől lesz zavaros?

<< < (14/15) > >>

gmexican:
Sziasztok!

Aki arra tippelt hogy földhurok annak igaza volt,egy szűrővel az 1ch-n megjavult az összes kép.Viszont a másik rendszeremnél szintén zavaros volt a kép ott nem segített semmit a földhurok levezető,de valami isteni okból kifolyólag többé kevésbé megjavult.Még mindig van benne zavar,de egyszerüen nem tudom megszüntetni de nem zavaró szal kompromisszumot kötöttünk a megrendelővel.Viszont a témát folytatva ha valaki esetleg jártasabb a földhurok levezetésben az kérem ossza meg mert szeriontem nem lesz tartós ez a javulás,meg nem is nagyon akarom úgy hagyni.Üdv!

gmexican:
Előre is köszi az ötleteket,holnap próbálkozok csodát tenni,hogy jó legyen.Ha sikerült megírom.

TCsaba:
Szia!

Esetleg próbáld meg csak akkumulátorról (tápegység nélkül), hogy mit mutat. Nekem is volt olyan, hogy a kameráknál kis monitoron jó volt a kép a rögzítőn viszont rossz. Esetleg valami vezeték nélküli eszköz nincs a közelben?

Lacy:
ja és az nem is földhurok, hanem a kábelen a videojelen kívül még egyenfesz is halad, és a bnc külső háza az ugye egy negatív pont.
És az  a kábelhossz meg a terhelés függvényében nem egyenlő értékű kameránként, ezért alakul ki a földhurokra jellemző maszat a képeken.
Ezért is elég ha elég nem kell mindegyik kamera elé vagy mögé :)
Javaslom amúgy hogy a rögzítőnél legyen és ne a kameránál.

Lacy:
Azért az esetek többségében igen hasznos az a földhurok leválasztó.
De elég 3 valószinű :)
sőt néha 2 is csak jó helyen legyen
Némi játszással ki lehet deríteni :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése