CCTV > Kamerák

A kamerakép mitől lesz zavaros?

<< < (15/15)

kero:
Ja és a földhurokleválasztó sem segít minden esetben, ha rosszul van megtervezve a kábelezés.

kero:
Én is földhurokra gondolnék. Kéne tudni, hogy hogyan van a táp megoldva: közös tápról mind a négy kamera, vagy kameránként dugasztáp stb....? Ha közös tápod van akkor fontos, hogy minden kamerához csillagpontosan külön kábelen vezesd oda a tápfeszt a tápegységtől. Ne legyen sehol "felfűzve", elosztva!

vg:
Én azt gondolom, hogy ennek ellenére ez földhurok lesz, csak mind a 4 csatornába tegyél leválasztót. Táp gondot az elmondásod alapján nem gondolnék, mert azt mondod egyenként jók.

gmexican:
Sziasztok!

Valaki találkozott-e már ennél a típusnál olyan gonddal,hogy a rögzitő négy csatornáján lévő kamerákból egyet leveszek akkor tökéletes a kép ha mind a négy rajta van akkor kettő kép zavaros.egyenként a kamera képek tökéletesek rögzitő nélkül kis monitoron.De a rögzitőn is ha három rajta van akkor jók a képek,semmi zavar.Jelenleg kettő ilyen eszközt rendeltem és mind a két helyen szinte ugyanaz a probléma.Kéábel hiba kizárva mert egyenként jó,így táp hiba is kizárva.Kamera hiba sem lehet,az egyik helyen van a kamerákon földhurok levezető is de nem földhurok hiba mert semmit sem javít rajta.Ha valakinek van ötlete vagy találkozott már ilyennel az írja le legyenszives.Nincs ötletem és nagyon sürgős lenne megoldani a problémát,holnap hívom a forgalmazót de ők ilyenkor rögtön azt mondják kábel hiba,szal plíííz  help!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése