Szakmai kategória > Általános szakmai témák

Optikai hálózatok

(1/3) > >>

vlezlee:
Van ebay-en 15e-ért is komplett szett 😁
Mindegyiknek az fc6s száltörő az alapja...előzmény: eXtra #8

eXtra:

--- Idézetet írta: uni2008 - 2019. Április 13. - 13:46:04 ---Az Agenta Age-nek korrekt volt a tanfolyama. A tanfolyamdíj levásárolható náluk.
--- Idézet vége ---

"A tanfolyam díja, az időpontot követő 3 hónapon belül teljes mértékben levásárolható, termékenként maximum 10% kedvezmény formájában az adott termékkategóriákban!

Pl.: egy 390.000 Ft értékű műszer megvásárlásakor a 10% kedvezmény megegyezik a tanfolyam díjának összegével (39.000 Ft), így egy összegben felhasználható  a kedvezmény."

Hangzatos ez a levásárolható kedvezmény, de nekem nem igazán jó, mert a 350 m-es kábel és a kellékanyagai messze vannak a nettó 390e Ft-tól és mellesleg a 2 napos tanfolyamra is min. 7 órát elautókáznék Szegedről...  :=(előzmény: uni2008 #12

uni2008:
Az Agenta Age-nek korrekt volt a tanfolyama. A tanfolyamdíj levásárolható náluk.
Az eszközök árán nem nagyon tudsz spórolni, szarral amúgy se lehet dolgozni.
Nézz körül náluk. :)

bcslaci:
És van benne elavult rész is, például ez :
"Mivel a fény csak egy irányban továbbítódik a szál belsejében, ezért a full duplex átvitel megvalósításához két optikai szál szükséges."
Nagyon jó BiDi sfp modulok vannak már a piacon. :) előzmény: eXtra #10

eXtra:
Találtam egy nagyon frankó hálózatos jegyzetet (Cisco Networking Academy), aminek van optikás fejezete is!  8)Főoldal > Fejezet 4: Kapcsolódás a hálózathoz > 4.2 Hálózati átviteli közegek > 4.2.3 Optikai kábelek ...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése