Általános kategória > Társalgó

Dahua firmware

(1/2) > >>

eXtra:
Szia,

Az alhua anno 2014 körül csinált egy peccselt fw-t, ami az utolsó nagy hullámban zombisodott rögzítőkre hozott gyógyírt, de annak a rögzítőnek már millió sebezhetősége van, ezért túl sok időt nem érdemes rá pazarolni. A portjait kötelező megváltoztatni és csak azt forwardolni, ami az app működéséhez feltétlenül szükséges, de a WEB-es portját utána se engedd ki a netre!

https://www.cvedetails.com/cve/CVE-2013-6117/

A novosecnél keresd Pivárcsik Zolit és ha szerencséd van, előtúrja neked azt a peccselt fw-t!  Netmentes környezetben frissítsd és mielőtt rádugnád a netet, a fentieknek megfelelően változtass meg minden portot! ;)előzmény: digilock #1

kero:
Nekem Win10-en Google Chrome-ra telepíthető IE Tab pluginnal tökéletesen működik az összes Active X-re épülő eszköz. És még csak a biztonsági beállításokhoz sem kell nyúlni, mint a régebbi Explorereknél (Active X-ek engedélyezése)
Már amennyiben ez a szóban forgó készülék problémája, de gyanítom, hogy nem. Nemrég én is jártam úgy, hogy régi Genesis Pro, Identivision, (vagy mittudomén hány néven gyártották) rögzítő webes felületről történő belépése meghalt. Mobil appról működött, de explorerből egyáltalán nem fogadott el semmilyen jelszót, amikkel egyébként helyi monitorról, és app-ból is be lehetett lépni. Dahuát nem ismerem, de simán lehet programhiba.
 

syn7h37ic:
Régi explorerrel próbáld. Az új böngészők már egyáltalán nem támogatják a régi activeX rendszerre épülő weboldalakat. IE9 talán még az IE11 amire fel tudod rakni az activeX bővítményt. Win10 64 bit alatt felejtős.
Ha jól rémlik a legutolsó win10 frissítés is eltünteti az explorert, így érdemes valami régebbi win7 géppel próbálkozni.előzmény: digilock #3

digilock:
Sajnos semmilyen böngészővel nem lesz bejelentkező ablak, kipróbáltam mindennel. A laptopom eléggé felkészült mindenre, hasonló Dahuák működnek vele, többet is kipróbáltam. A tulaj telefonján is működött, de nem tudja, hogy mikor romolhatott el. Szerintem a webszervere lehet a problémás.
Azért köszi!

bcslaci:
Milyen böngészőben? Ez inkább valami ActiveX vagy beépülő modul probléma lesz, szerintem.előzmény: digilock #1

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése