Szakmai kategória > Általános szakmai témák

Milyen eszközt használnál?

(1/15) > >>

Lacy:
EVO + beléptető modul + NeWare szoftver...

vikken:
Néztem egyszerűbb önálló beléptetőket, a probléma már a helyi megtekintésnél fennáll, hogy kell egy eszköz (drágább mint egy használt 6e forintos monitor), amivel rácsatlakozik a beléptetőre és lekérdezi a logot. Felhő elérésben sem vagyok biztos, hogy van ezekben a beléptetőkben.előzmény: Wineman #71

Wineman:
Ha már ajtóról van szó, miért nem beléptetőben gondolkodsz? Vannak egyszerű beléptetők, amiknek van webes felülete és le lehet kérdezni az ajtónyitásokat.előzmény: vikken #70

vikken:
Sziasztok,

van egy érdekes feladvány:
Egy ajtóról kell megmondani, hogy adott nap mikor nyitották ki először és utoljára. Minél felhasználóbarátabb (az időpontok megnézése szempontjából) és minél egyszerűbb rendszer kell.
Két verzió:
- helyi megtekintés
- távoli lekérdezés

Sokaknak a legegyszerűbb megoldás az rkp, lcd taszt és a 24h nyitás, de ezzel vannak problémák: pénteken megmondani, hogy hétfőn mikor volt az első/utolsó ajtónyitás valljuk be, nem felhasználóbarát. A legtöbb (általam ismert) riasztónál hiába több soros az lcd valami gombot kell nyomni, hogy váltson az időpont és az esemény között.

Egy elég beteg, de életképesnek tűnő (még nem próbáltam) megoldás: DVR riasztás bemenettel, amire megy a nyitás és indítja a felvételt + helyileg monitor, egér. Egyszerű visszakeresés és szinte azonnal látni, hogy mikor voltak nyitások. Plusz a felvevőt netre kötve ugyan ez elérhető távolról.

Mi a véleményetek, ki mit javasol?

Köszi!

handras:
Arra talán elég, hogy elinduljon, ha egy töltött akkut is tesz bele. Egy próbát megér.előzmény: Lacy #68

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése