Beléptető- és kaputelefon rendszerek, áruvédelem > Kerítésvédelem

Elektromos kerítés

<< < (2/6) > >>

L. Pásztor:
És abban a linkben amit itt kapott a publikum, az ott szereplő termékek milyen kategóriát képviselnek ?
- Kik gyártják, hol?
- Kik árulják, hol?
- Mi az elérhetőségük?
- Hol a telephelyük?
- Hol lehet megnézni, ne'aggyisten kipróbálni?

Mert ugye itt fő a bizalom ...

 előzmény: villanypásztor riasztó #23

villanypásztor riasztó:
Vagyon és életvédelem szempontból a legkritikusabb országokban már évtizedek óta felismerték azt, hogy nem elég ha csak észrevesszük és kijelezzük a behatolás tényét. Sokkal hatásosabb védelmet biztosít egy olyan rendszer, amely megakadályozza a behatolást azáltal, hogy fizikai és pszichológiai akadályt emel a behatoló és a védett terület közé. Az elektromos kerítések ezen megoldások közé tartoznak. Egy  jól megépített elektromos kerítés védelem a többi riasztó jelzőrendszertől eltérően, független az időjárási körülményektől, és gyakorlatilag nem generál téves riasztást. Magyarországon is egyre népszerűbbek a megfizethető rendszerek, és szinte minden szükséges uniós és hazai engedéllyel, valamint minőségi tanúsítvánnyal, ellátott berendezés beszerezhető, amelyek biztosítják a végfelhasználót arról, hogy saját ingatlanát jogszabályok által előírt módon, az elérhető egyik legmagasabb biztonságtechnikai szintet képviselő rendszerrel védheti. Persze sokan keverik a vagyonvédelmi elektromos kerítést a villanypásztor kerítéssel, amik működési elvében vannak közös jellemzők, de mégsem ugyanazok. A villanypásztor kerítéseket is ellehet látni, kiegészíteni intelligens villanypásztor riasztóval ami ugyanazon jelzéseket képes produkálni mint a biztonsági kerítés változata. A két kerítés fajta közt a lényeges különbség a huzal rendszer kiépítésében és a huzalsorok magasságában rejlik. Sokan próbálkoznak házi készítésű, barkács villanypásztor készülékeket  használni ezen célra, sajnos ezek az a „barkács masinák” az érvényes szabványok egyikének sem felelnek meg, használata veszélyforrást jelent, de viszont az ára rendkívül csábító. Sajnos sok ügyfél ezt tartja elsődleges szempontnak és nem a biztonságot. Ezek a kísérletezők házi barkácsolók akik pénzt szeretnének spórolni azáltal, hogy maguk próbálják a rendszert összeállítani, előbb vagy utóbb de megfizetik a tanuló pénzt és utána gondolkodhatnak megérte-e. Jelenleg még mindig az ár dönt egy-egy védelmi vagy riasztó jelző rendszer kiválasztásában, és sajnos addig amíg az országban a pénztelenség dominál ez így is fog maradni.   

http://villanypasztor-riaszto.hupont

vargasandor01:
tudom régi a hozzászólás... lehet azóta irtak hozzá hasonlót...
Vagynőrként nekem azt tanitották... a jogos önvédelem semmi másból nem áll, minthogy mit mondasz a bírónak... nem kell túl ragozni... "megtámadott, megakart megölni, féltettem az életem...sajnálom" :D

előzmény: mot #12

eXtra:

--- Idézetet írta: SLC - 2013. Április 24. - 14:58:33 ---Építet már valaki az ittlévők közül?
--- Idézet vége ---
Lochnerék elég alaposan körbejárták a jogi hátterét és évek óta telepítik is:
http://elektromoskerites.hu

* ingyen reklám Tóth Sanyinak, cserébe a halfesztiválos óriáspalacsintáért... :D előzmény: SLC #1

L. Pásztor:
Addig amíg nincs pontosan kibontva ennek jogi háttere, azaz mi az ami még éppen törvényes ... addig ez nem fog igazán hatásos módon sikerülni ...

Meg azt kell először eldönteni, h hatásos is legyen, vagy csak valaki pénz akar keresni, és a megrendelő (vagy más hozzá nem értő) legyen elégedett. Lehet csinálni ilyet, ami így mabiszos, meg úgy mabiszos, meg csili-vili, meg világmárkák, meg mifene ... csak épp nem hatásos.

Meg lehet olyat is csinálni, ami eseménykor rendesen működik ... mint egy krematórium.  :)
Csak meg kell találni a legalizálásának útját. Táblákkal, plusz kerítésel, villanypásztorral, fene tudja mivel ...
 
Ahogy pl. áramszolgáltatók transzformátor telepen, vagy a távvezetékek esetében is megtalálták a módját. Mert náluk működik  legálisan, mert ott még senkit sem vontak felelősségre, ha valahol az x kilovoltos vezeték oszlopon kábellopás kapcsán néha-néha találnak egy-egy elszenesedet dakota harcost ... :)

 előzmény: SLC #19

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése