CCTV > Egyéb
DVR/NVR kliens egy távoli tévén?
bcslaci:
Már a smartspeed 1.1 is tudta
https://www.powerbizt.hu/cikkek/a-smartspeed-v11-ujdonsagaielőzmény: bcslaci #33
bcslaci:
Szerintem itt a VCA és a mozgásérzékelés ami újdonság, a rögzítő kliensként történő használata biztos hogy régebben működik.előzmény: eXtra #32
eXtra:
Nem kukacoskodni akarok, de a Techson SmartSpeed v1.3 újdonságai között én 2018. 3. negyedévet láttam:
"Easy Client VCA és mozgásfunkcióval – 2018 Q3 újdonság" ;)előzmény: Lacy #31
Lacy:
konkrétan a TechSon-nál is lassan majd 1 éve működik ez a funkció...de még lehet régebben is annyira nem emlékezem erreelőzmény: eXtra #30
eXtra:
--- Idézetet írta: samat - 2019. Május 03. - 10:15:43 ---Ez a megoldás már régóta elérhető, egy másik, magyar piacon jelenlevő termékcsaládnál is.
--- Idézet vége ---
Bakker! Februárban nem tudtál volna szólni, amikor egy napomat azzal qrtam el, hogy PC-s klienst telepítettem a videofalhoz!? :-* Jó, jó, tudom, a kereskedelem nem a te asztalod, de azé nahh! :P ;D Monnyuk akkor egy Hik THD rögzítőhöz kellett valami, úgyhogy oda az NVR valszeg nem is lett volna jó. ;) Bááár gyanús, hogy THD rögzítőkhöz a Techson easy client se lesz használható... :'(előzmény: samat #28
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése