Weboldalunk > Kérések és kérdések

Legyen galéria!

(1/2) > >>

eXtra:

--- Idézetet írta: Lacy - 2011. Június 03. - 23:11:22 ---Rendben, de ennél a pontnál gondoltam, hogy az Általános kategórián belül kéne egy Galéria részleget nyitni, amit én nem tudok.
Mert ha a társalgó alá kerül, akkor nem látszik a főoldalon.

--- Idézet vége ---

Nem lenne jobb inkább az adott fotó(k)hoz kapcsolódó témát létrehozni? Egy ilyen téma ideális esetben úgyis beszélgetést gerjeszt és csak részben lesznek benne fotók... :-) Pl. látsz valahol egy 45 fokban felszerelt szirénát, amit lefotózol, nyitsz neki egy témát a szirénák topikban (vagy ha nem tudod melyik kategóriába illik, akkor bárhol nyithatod, mert utólag a helyére tesszük). Én azt javaslom, hogy elsőzör jöjjön bátran a "tartalom", aztán az igényeknek megfelelően kialakítjuk hozzá a struktúrát!

Lacy:

--- Idézetet írta: admin - 2011. Június 03. - 23:06:02 ---Nyiss egy új témát és töltsd fel!  ;)

--- Idézet vége ---
Rendben, de ennél a pontnál gondoltam, hogy az Általános kategórián belül kéne egy Galéria részleget nyitni, amit én nem tudok.
Mert ha a társalgó alá kerül, akkor nem látszik a főoldalon.

admin:

--- Idézetet írta: Lacy - 2011. Június 03. - 22:54:09 ---volna pár elrettentő fotóm :)
--- Idézet vége ---

Nyiss egy új témát és töltsd fel!  ;)

Lacy:

--- Idézetet írta: admin - 2011. Június 03. - 22:49:05 ---Ha lesznek olyan témák amik külön kategóriát igényelnek, akkor azoknak létrehozunk új kategóriát és áthelyezzük őket a helyükre. A tárhely jelenleg 5 GB, ezért a házi állatokról készült képeket inkább valami képmegosztó oldalra tegyétek fel!  ;)

--- Idézet vége ---
Oké állatok a képfeltöltés.hu-ra mennek
de azért egy szakmai képek galéria elférne, még akkor is, ha nem direkt feltettek a képek, hanem img általiak. volna pár elrettentő fotóm :)

admin:

--- Idézetet írta: Lacy - 2011. Június 03. - 20:26:50 ---Megaztán
Van ez az Általános kategória, azon belül a Társalgó. ez oké, de kéne mellé mondjuk egy Galéria amibe képeket lehetne tenni, mindenféle témában. Ami a Galéria részen belül lehetne több mint pl
Rémes szakmai képek
vagy
Ezt csináltuk - dicsekvős szakmai képek
vagy
más témájú, pl háziállataink
vagy
Nőkről képek  :-*
vagy akármi
De oda normál halandó nem tud témát nyitni, itt a Társalgó alatt vagy benne meg nem lesz könnyen megtalálható, sőt ha ki nem nyitja valaki akkor nem is látja mert a főoldalon nem lesz kint.

--- Idézet vége ---

Ha lesznek olyan témák amik külön kategóriát igényelnek, akkor azoknak létrehozunk új kategóriát és áthelyezzük őket a helyükre. A tárhely jelenleg 5 GB, ezért a csajokról és háziállatokról készült képeket inkább valami képmegosztó oldalra tegyétek fel!  ;)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése