Általános kategória > Jogszabályok

Minősítés

(1/5) > >>

kero:
További szépsége a dolognak, hogy ha valaha mégis úgy gondolod, hogy mégsincs szükséged erre a fajta biztosításra (ami ugye nem egy kötelező dolog) és mondjuk decemberben fel szeretnéd mondani, akkor hivatkoznak az "évfordulóra történő" felmondásra, amire mondjuk november 30-ig lett volna lehetőséged. Tehát még egy évet kifizettetnek. Ha viszont erre nem vagy hajlandó, akkor rádküldik a végrehajtót (megtörtént eset). előzmény: mot #21

mot:
Sajnos a biztosító csak a káresemény bekövetkezésekor ellenőrzi tételesen(!), hogy a Zügyfél a szerződés minden pontját teljesítette-e.
A feltételek teljesülése nem feltétele a biztosítás megkötésének. - ahogyan ezt nagyon frappánsan megfogalmazzák.
A feltételek teljesülésének ellenőrzése (a biztosító részéről!) csak abban az esetben "indokolt", ha a Zügyfél kockázatba kerül a biztosítóval (magyarul kéresemény van). - ahogyan ezt ismét nagyon frappánsan megfogalmazzák.
Ha a Zügyfél rákérdez, hogy akkor most nem nézi meg a (miniszoknyás) üzletkötő a feltételek teljesülését, arra az a válasz, hogy most arra semmi szükség, ráér majd azt a biztonsági zárat beszereltetni a jövő héten is, a lényeg, hogy most nagyon gyorsan tessék aláírni és megkötni, meg befizetni...
OFF
Mindig is utáltam ezt a népséget...  >:(
ONelőzmény: L. Pásztor #20

L. Pásztor:
Hol élnek meguk, urak ?!

A biztositas megkotesekor ul a nappaliban a huszon-  éves érettsegizett, gyorstalpalos ügynök leányzó miniszoknyába, (vagy bent az irodában) egy kérdöivröl kérdezgeti az ügyfelet, h mi van a házban es mi nincs .... ez alapján ikszelget a papiron.
A legfontosabb kerdes, h az adott biztositonal van-e meg tobb biztositasa, mennyi legyen az onresz, a biztositott ertek, illetve negyed vagy evente fizet-e atutalassal vagy csoportos beszedessel ... mert az eves dijat ez befolyasolja leginkabb.

Mabisz, CE, grade ?   Sem az ugynok, sem a biztositott meg nem halott ezekrol semmit.
Par eve meg igy volt, nem hinnem azota sokat valtozott volna a rendszer.előzmény: tomtm #13

L. Pásztor:
Ez betüröl betüre igy van.
A kár kifizettetéséhez meg Mo-on ( általában )  nem mabisz kell .... hanem ismerettség....  :(előzmény: eXtra #18

eXtra:
Igen, perelhetsz és 100%, hogy elveszted a pert!   8)

Ugyanis, ha a biztosítási szerződésbe foglalt rendszer a valóságban mégsem az a rendszer, mint amit a szerződésben rögzítettek, akkor a biztosító azt fogja mondani, hogy bocs, de szerződéskötéskor te azt állítottad, hogy a vagyonvédelmi rendszered megfelel a biztosítási szerződés 7. sz. mellékletének 186. oldalán pontosan körbeírt feltételeknek, de ez a négyes aksival szerelt központ nem az, amire mi szerződtünk!  ::nemnem::

Ezek után a rendszered többi eleme hiába mabiszos és az aksi hiába bírta volna még 3 órát a betörés után, mert a biztosító lazán megtagad(hat)ja a kártérítést...előzmény: handras #17

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése