Weboldalunk > Kérések és kérdések

Tapatalk

(1/2) > >>

handras:
Mint Ős tagnak, nincs dupla szavazati jogom?  :P

L. Pásztor:
Csak egy kis adalék:   

Ez az Androidos játék sem mentesül a sok örökölt droid hibától.
Régebbi verziók nyüzsögnek a bug-tól, és megjelenésük óta ezerféle spy meg tuggyamifene van már rájuk írva. Hogy ezekből mi tudná meghekkelni a fórum motort, azt így hasból persze nem tom.
Az újabb 4.0 és felette lévők már állítólag sokkal jobbak, de ott meg nincs meg a visszafelé kompatibilis ... de ez mondjuk néhány más oprencerre is igaz.

A biztonságon túl persze valahol vallás kérdése is.
Azé mondom, mert sztem most sem tudtam (lehet h nem is akartam?) véka alá rejteni a nyílt kódú rencerek elleni csillapíthatatlan ellenérzéseimet  :) 

előzmény: admin #6

admin:
Ne felejtsétek el, hogy a fórum minden egyes külső forrásból származó kódcsomaggal újabb problémákat is kaphat (lassulás, hibák, sebezhetőség, stb.)! Utánaolvasva a témának a fórumunkhoz használható tapatalk csomag nem tűnik teljesen problémamentesnek, ezért egyelőre nem piszkáljuk, de amint komoly igény mutatkozik iránta (és/vagy kiforrja magát), újra megvizsgáljuk a telepítés lehetőségét.előzmény: handras #5

handras:
Azért azt a kényelmi funkciót se felejtsétek el, hogy PUSH jelzést kaphattok a témákról., és azért mert nem tudod eszik vagy isszák, másnak jó lehet!.Kérem támogassátok a bevezetését, nem kötelező használni...előzmény: admin #4

admin:
Ha a szavazatok alapján komoly érdeklődés mutatkozik iránta, akkor megfontoljuk a telepítését, de mivel mobilról most is tökéletesen használható a fórum, ezért sok esélyt nem adok neki.  :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése