Sziasztok,
Szeretném a segítségeteket kérni. Szeretnék vezetéknélküli riasztórendszert telepíteni a házunkba. Jelenleg kb. 9-10 éve egy Jablotron Profi rendszerem van ami egyre megbízhatatlanabbul működik. Be van kötve távfelügyelethez, akik folyamatosan hívnak, hol szabotázs, hol érzékelő műszaki hiba miatt, máskor egy riasztás jön egy érzékelőtől (de csak egy jel), legutóbb csak úgy bekapcsolt a sziréna napözben amikor otthon voltunk (nem volt élesítve a rendszer), illetve "előriasztás" volt az éjszaka közepén amikor messze otthonról karácsonyoztunk.
Csak vezeték nélküli rendszer jöhet szóba, mert nem akarok vezetékezni. Lehetőleg 868MHz-es rendszert szeretnék, mert arról azt olvastam, hogy stabilabban működik. A Jablotron Oasis-t illetve a Paradox Magellan-t néztem, mást nem igazán találtam ami jó lehetne.
A Jablotron sokkal drágább, főleg ha a számomra szimpatikus infra+radar kombinált érzékelőt tenném mindenhová, de Paradox is minőségi cuccnak tűnik és lényegesen olcsóbb.
Szívesen venném a véleményeteket, hogy van-e valamilyen más gyártónak jó vezetéknélküli rendszere, illetve a fenti két rendszerrel kapcsolatosan mi a tapasztalatotok.
Előre is köszönöm.