Szerző Téma: Gagyi csillagfejű sorkapcsok a Paradoxnál  (Megtekintve 1817 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető SLC

• Szakember
  • Ős tag
+1
Mert ha javítaná és azt követően értékesítené, azzal neagy kockázatot vállalna Kanada felé és nem kellene többé paradoxot forgalmaznia  ;)

A honlap meg diplomatikusan fogalmazva, tele van hiányosságokkal  :D , elírással sajnos.

Garis motyóról van szó! A többi más kategória.
Gondolom bemutatóterem, tesztelésre kiküldött és elkúrt panelek stb a  börze alap készlete.

előzmény: bcslaci #8

Nem elérhető Janó

• Ős tag
    • Tecnoalarm Disztributor
Miért ne javítaná, ha olyan a hibája, de nem újként adja el és mivel csak a regisztrált szerelők látják az érték csökkent menüt, ezért nekik kell eldönteni, hogy megveszik e a javított eszközöket vagy nem.

Nem elérhető bcslaci

• Szakember
  • Ős tag
A Power javítgatja a Paradoxot :D
előzmény: SLC #7

Nem elérhető SLC

• Szakember
  • Ős tag
Power nem javítgatja a paradoxot, max ha ezt kéred fizetősben.
Triódánál meg minden elképzelhető :D [size=78%]. Eladási kényszer van .[/size]

Gyakorlatilag a spóroltak 1/87 dollárt panelenként egy új kicioccó sorkapocs beszállítóval.

Úgy veszem észre a paradoxot is elkapta a gépszíj és fossa magából a fejlesztéseket a piaci igények miatt , de nem marad idő kitesztelni a gyerekbetegségeket így nő a meghibásodások száma.

Anno a Toyota volt annyira precíz, hogy az új autókat 2 évig gyáron belül tesztelte és csak utána került piacra, kb 1998 volt az utolsó ilyen évjárat.

Megveszed, használod, kidobod, megveszed.....

Nem elérhető Janó

• Ős tag
    • Tecnoalarm Disztributor
Üdv!
A sokat érő kérdésem az lenne, hogy a Paradox központok, amiket mostanában szereltek nálatok is csillagcsavaros sorkapoccsal vannak szerelve? Nekem gyanús, hogy ezek javított központok, mert régen mindegyik sorkapocs laposfejú csavaros volt. És ha igen/nem, akkor ezeket honnan veszitek?

Tudtommal a javított eszközöket értékcsökkentként értékesítik újra, legalább is a Powernál. Tehát nem hiszem, hogy javított elektronikát árusítanának újként.

Nem elérhető vlezlee

• Szakember
  • Ős tag
Paradoxékkal nem tudom mi van mostanában, de nagyon nem jó irányba haladnak :(
IP150 hibák tömkelege, babyware talán most kezd használható állapotú lenni, új érzékelők szintén nem az igaziak, erre elbaxxák a központokat is ilyen gagyi sorkapcsokkal...

Nem elérhető padisah

• Szakember
  • Ős tag
A napokban szereltem egy 6000-est. Az egyik sorkapocsléc csillagfejű volt, a másik egyenes hornyú. (Trióda. Tudom, illetlen, de az ügyfél ezt adta a kezembe.)
előzmény: Wineman #1

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
+1
szerintem meg olcsóbb fél dollárral
nagyon nagy fos az a sorkapocs.  >:(

Nem elérhető handras

• Szakember
  • Ős tag
Szerintem  igen. POWER.

Nem elérhető Wineman

• Törzstag
0
Üdv!
A sokat érő kérdésem az lenne, hogy a Paradox központok, amiket mostanában szereltek nálatok is csillagcsavaros sorkapoccsal vannak szerelve? Nekem gyanús, hogy ezek javított központok, mert régen mindegyik sorkapocs laposfejú csavaros volt. És ha igen/nem, akkor ezeket honnan veszitek?

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!