Szerző Téma: Telepítőt keresek Satel GSM rendszerhez Pécsen, segítsetek!  (Megtekintve 597 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető kukori

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
Sziasztok!

Adott egy kb. 10 éves Satel központ egy pécsi panellakásban. Mái napig nagyon szépen teszi a dolgát, mivel emeleti lakás, ezért az ajtón van egy nyitásérzékelő és egy darab mozgásérzékelő az előszobában, valamint egy beltéri sziréna, ennyi a rendszer. A pontos típust nem tudom, de majd előkeresem a papírokat (az előző tulaj szereltette be). Nála jó ideig távfelügyeletre volt kötve vezetékes telefonon keresztül, ezt mi már nem vettük igénybe. Most két dolog foglalkoztat:

-- valószínű, hogy az akku már megérett a cserére, legalább 10 éves.
-- szeretnék hozzá egy GSM modult, többen is a Satel GPRS-T1-et ajánlották. Ez egész korrekt áron van és a GPRS adatokat átküldi SMS-ben (már elnézést a szakszerűtlen fogalmazásért, csak felületesen értek hozzá). Úgy szeretném beállítani, hogy hetente egy SMS-et küldjön az öntesztről, illetve riasztás esetén több számra is küldjön sms-t (esetleg hívást is). Ezt elvileg meg lehet csinálni, de más lehetőségeket és javaslatokat is meghallgatok. Sokszor olyasmit is lehet, amiről nem is tudom, hogy lehetséges:)

És ami még fontos lenne, keresek olyan telepítőt, aki Pécsett vállal munkát és ért is a Satel központokhoz, GSM modul beállításhoz. Aki ismer ilyet és tud ajánlani megbízható szakembert, az kérem írjon privát üzenetet vagy emailt.

Előre is köszönöm a segítséget!

 

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!