Inkább az érzékelő firmwarejét kell megnézni.
Én a NV780MR falsíkkal szívtam ez miatt. Sima EVO központon nem írja ki a hibát csak az EVO HD-n.
Anti-Mask hibánál az az üzenet szerepelt hogy "Törölje meg a lencsét".... És nem szerepelt a hiba leírások között.
És a sárga villogás az Anti-Mask hibát jelent, olvasd el a papírját. "Anti-mask detection Orange: Flashes ON/OFF 3 times every 60 seconds"
Ha meg volt a firmware frissítés, felszerelés után ha ki van kapcsolva a led akkor is világít/villog 5 percig amíg tanul. A fedlap lezárása után 5 percig Test módban van ez alatt párszor el kell sétálni előtte az érzékelési tartományban. "Perform a Walk-Test to test successful installation: Walk slowly across the far end of the detection range. Ensure detection. Walk test mode lasts 5 minutes after the tamper screw is closed."
Ha vége a Test Módnak és a LED DIP OFF on van akkor a ledek nem fognak többé világítani.
A legfrissebb firmware:
V1.03.012(released on October 31, 2016)OFF: Most már szerencsére az NV780MR-nek is kijött az újabb firmwareja és "elvileg" ki lehet kapcsolni az Anti-Mask részt.
Sajnos kicsit megszívtam mert tavaly év végén volt egy hely ahova 10db ot fel kellett tegyek (V1.0), abból az egyik 2 hét után lemerült. Utána raktam bele Lithium elemet a nagy hidegekre való tekintettel, azokat 1 hónap alatt lezabálta. Ment vissza gariba.