Szerző Téma: Gemini 1632  (Megtekintve 9054 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető bcslaci

• Szakember
  • Ős tag
Re:Gemini 1632
#14 2012. Február 12. - 19:01:18
0
Táp le táp fel (mint a paradoxnál :D ) vagy szoftverből restart panel.
előzmény: Pauly-D #13

Nem elérhető Pauly-D

• Kezdő tag
  • **
#13 2012. Február 12. - 18:39:07
0
Első 2 oszlop mindenhol bepipálva. Ha nézek egy log-ot a dátum/idő helyén kérdőjelek vannak, nem értem, hogy miért. Szoftverben update-eltem az időt később beállítottam a kezelőn is a programozói menüben. Nincs több ötletem.
előzmény: bcslaci #12

Nem elérhető bcslaci

• Szakember
  • Ős tag
#12 2012. Február 12. - 17:41:58
0
Ezt a lapot keresd meg, itt kell engedélyezni a tesztet. Az órát tedd át "internal"-ra bár az sem pontos, de az 50Hz se 50

előzmény: Pauly-D #10

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
#11 2012. Február 12. - 17:23:58
0
Azt összekevertem a 1632-nél nem kell más csak az időbeállításoknál megadni a teszt idejét és napjait.
A 3200/9600-nál van az, hogy a telefont is hozzá kell rendelni már hogy melyik ügyeleti számra küldjön tesztet.
De én még azért a rendszeropcióknál a status report címszót enable-re teszem.
előzmény: Pauly-D #10

Nem elérhető Pauly-D

• Kezdő tag
  • **
#10 2012. Február 12. - 17:08:47
0
Átraktam 50Hz-re már. Időzóna +1.
Annyit tudok róla, hogy 2002-es rendszer és a lentebb említett kezelőből van 1db. Vezetékes telefonvonal egy kis antennás SAGEM cuccal van megoldva, ezért a CID nem megy. Ademco slow vagy fastnál az adat elmegy viszont komm. hibát jelez a kezelő(E-03). Csak ha SIA-ra állítom akkor nincs komm. hiba.
Lacy nagyjából merre keressem a teszt küldés tel. számra opciót?

Köszi

előzmény: Kisspeé #9

Nem elérhető Kisspeé

• Kezdő tag
  • **
#9 2012. Február 12. - 16:32:27
0
Az idő gond az abból is lehet hogy az AC hálózati frekvencia 50 Hz helyett 60 Hz-en van.
előzmény: Pauly-D #5

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
#8 2012. Február 12. - 16:06:02
0
Hát ez meg megint nem a ..na mindegy
A baj az hogy ezek a Geminik jók jók, de a procira még az újaknál is valami copyright 1994 van írva  :P :'(
Addig mért is csodálkoznék ilyen dolgokon?
A másik hogy milyen kisstílű telepítő az, aki ilyennel szerel rendszert? Mert ha ez pl egy garázstaszt de van normális LCD szöveges is, akkor mindegy. De hogy valaki olyan birka legyen hogy magával is kitol egy ilyen kezelővel. Vagy állandóra hordja a laptopot, de az meg marhaság.
De hogy on legyen
Az idő és a napokon kívül azt is be kell hogy melyik telefonszára küldje a tesztjelentést.
Az első karakter a jelentés típusa a második a sorszám pl zóna, azt magától mögérakja a jelentésben
Az időnél ez azért van, mert az életbe nem fog egyformán járni a két eszköz órája, így ha 1 sec eltérés van azt már úgy jelzi :)
Azért azt megérdeklődöm, hogy ha sia a jelzés, akkor minek a 4/2 formátumhoz tartozó jelentőkód? Vagy most nem egy központról van szó, hanem általában?
előzmény: Pauly-D #7

Nem elérhető Pauly-D

• Kezdő tag
  • **
#7 2012. Február 12. - 13:24:16
0
Tisztelt Lacy.

A késleltetést kellett átállítanom, mivel eddig GEMINI-t csak leszereltem ezért megkérdeztem egy Multis kollégát, Ő azt mondta, hogy erről a típusú kezelőröl ez nem fog menni, ezért Quickloaderrel csináltam meg.
előzmény: eXtra #6

Nem elérhető eXtra

• Szakember
  • Ős tag
#6 2012. Február 12. - 13:09:48
0
Bár én annak a híve vagyok, hogy amíg valaki nem tudja tasztról "kézzel" programozni az adott eszközt, addig számítógéppel se akarja.
Ez elméletben jól hangzik, de tanulókoromban én is az első adandó alkalommal ráugrottam a szoftverekre!  ;D
előzmény: Lacy #3

Nem elérhető Pauly-D

• Kezdő tag
  • **
#5 2012. Február 12. - 13:06:46
0
A kérdésem a következő:
 - SIA a kommunikációs formátum, a tesztküldést külön be kell állítanom valahol, vagy elég ha beállítom a küldés idejét és kijelölöm a hét összes napját?
 - a távfelügyelet által kiadott egyéni kódtáblát hova kell beírnom? (a riasztás visszaállás, nyitás, zárás stb...-hez csak 1 karaktert tudok írni)
 - feltöltöm a laptopról az időt, de a következő csatlakozásnál kiírja, hogy a dátum idő nem jó. Ez mitől lehet?

Egyenlőre ennyi.
Köszönöm a segítséget.

U.i.: A kezelő típusa: GEM-K2AS.

előzmény: Kovács József #2

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!