0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Szintén IP modul csak DHCP-vel küldök...
Akkor súgok: Paradox IP Locate programmal be lehet állítani fixre is az IP-t, de valami általam nem ismert okból a Power a DHCP-t ajánlja.Azt meg én nem értem, hogy 2018-ban mi a mákos pity-putyért kell egy gyártó termékeihez 600 programot tartani a laptopon?
2018-ban van ilyen??? Ha van is, erre pont lenne még biztonságos megoldás is, csak a lusta IT-snak legalább 5 percet elvenne az életéből
Ha hajlandó lecserélni legalább egy mikrotikre és normális óradíjat fizet állok elébe OpenWRT-vel nem szeretnék szarakodni, csak egy opció
Szerintem azért mert a Powernél az upnp-t preferálják amit én pl alapból tiltok minden routeren
Nagyvállalati rendszerben jó esetben egy normális cisco router van, ott meg sima ügy mac address alapján mindig ugyanazt a fix ip-t adni, esetlg egy külön vlan-ba tenni a biztonságtechnikai eszközöket.KKV és othoni környezetben ubiquity és mikrotikis tudja, de 1-2 tplink is megfelelő openwrt-vel.DHCP-vel mit szeretnél küldeni? Nem fog menni, a dhcp nem arra való 😁Abban egyetértünk, hogy paradoxéknál nagyon nem jó az irán, hibás firmware-ek tömkelege, nem jól működő funkciók, a babyware-t meg hagyjuk...Szoftverek terén példát vehetnének a jablotronról, satelről.előzmény: orkenyip #149