Ó anyám egy sértődős szaki
konkrétan csak hogy képben legyél
1. én is idén van 22 éve hogy ebből élek főállásban
2. kb pont 19-20 éve volt hogy a MAGÉV-ből - ha van még ki emlékszik a névre
- hazavittem az első 747-es panelt tesztelni. És onnantól DSC-t nem is szereltem saját rendszereimnél.
3. kb az (na jó ne legyen pofátlan) az első 5-ben benne voltam aki tudta telefonon távprogramozni az Espriteket, persze később a többi központot is, sőt tudtam én olyat is csinálni pl Napco központok távprogramozása kapcsán, hogy még a Multi is tőlem vette át a "licencet"
4. Ha valaki hülyeséget beszél-ír, akkor nem az a megoldás, hogy besértődik és fülét farkát behúzza és ha én itt akkor te nem. ez gyáva dolog
ha vér volna ott ahol nincs akkor azt mondtad volna, hogy bocs benéztem elnézést, utána leírhattad volna a 22 éves múltad egyebet, meg hogy most barátkozol a Paradox dolgokkal, és akkor rendben is volnánk, virtuális kézrázás, nincs harag
Így egy virtuális tökön rúgást érdemelnél, de én nem vagyok olyan
Ha meg tanulni szeretnél Paradoxból állok mindig és mindenkor a Te rendelkezésedre is, ahogy András mondta is én rendszeresen segítek kollégákat ebben a témában idestova 20 éve.
Mert hogy a Paradox jártasságom is átlag feletti és ezt ne dicsekedés.. na jó ez dicsekvés, de nem nagyképűsködés mert ez valóban így van.