Szerző Téma: Paradox MG 5050 áramszünetkor furán viselkedik  (Megtekintve 8343 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
Ó anyám egy sértődős szaki
konkrétan csak hogy képben legyél
1. én is idén van 22 éve hogy ebből élek főállásban
2. kb pont 19-20 éve volt hogy a MAGÉV-ből - ha van még ki emlékszik a névre :) - hazavittem az első 747-es panelt tesztelni. És onnantól DSC-t nem is szereltem saját rendszereimnél.
3. kb az (na jó ne legyen pofátlan) az első 5-ben benne voltam aki tudta telefonon távprogramozni az Espriteket, persze később a többi központot is, sőt tudtam én olyat is csinálni pl Napco központok távprogramozása kapcsán, hogy még a Multi is tőlem vette át a "licencet" :)
4. Ha valaki hülyeséget beszél-ír, akkor nem az a megoldás, hogy besértődik és fülét farkát behúzza és ha én itt akkor te nem. ez gyáva dolog
ha vér volna ott ahol nincs akkor azt mondtad volna, hogy bocs benéztem elnézést, utána leírhattad volna a 22 éves múltad egyebet, meg hogy most barátkozol a Paradox dolgokkal, és akkor rendben is volnánk, virtuális kézrázás, nincs harag
Így egy virtuális tökön rúgást érdemelnél, de én nem vagyok olyan
Ha meg tanulni szeretnél Paradoxból állok mindig és mindenkor a Te rendelkezésedre is, ahogy András mondta is én rendszeresen segítek kollégákat ebben a témában idestova 20 éve.
Mert hogy a Paradox jártasságom is átlag feletti és ezt ne dicsekedés.. na jó ez dicsekvés, de nem nagyképűsködés mert ez valóban így van.

előzmény: bordan49 #18

Nem elérhető bcslaci

• Szakember
  • Ős tag
Az én papíromban a 700-on csak 1 opció van, nincs 4-es
előzmény: bordan49 #16

Nem elérhető handras

• Szakember
  • Ős tag
Sajnos én nem vagyok Paradox hívő, ezért a konkrét esetben nem tudok igazságot még kevésbé észt osztani!

Lacy viszont eléggé profi a Paradoxban, én is szoktam tőle tanácsokat kapni.
Stílusa nem volt túl pallérozott. Valószínűleg meg van győződve igazáról, ez persze nem mentség, de Ő ilyen...

Kérlek ne sértődj meg, jó kis közösség ez.
Ha itt maradsz 1x te is lehülyézhetsz! ;D
előzmény: bordan49 #18

Nem elérhető bordan49

• Újonc
  • *
Tisztelt Lacy.
Ugye Te is tudod, hogy a szakember nem a hozzászólások számától szakember, hanem a gyakorlatban szerzett tudástól. Én 22 éve gyakorolom ezt a szakmát. Soha nem mondhatom azt, hogy ezt a szakmát megtanultam, mert mindig vannak újabb és újabb technológiák.Ígérem neked, hogy amíg Lacy felhasználó nevet itt látom, addig én csendben maradok.Úgy, hogy jó törpölést!

előzmény: Lacy #17

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
Ha csendben maradtál volna bölcs maradhattál volna (elvben ...  :P)
azt hiszem van még mit tanulnod a szakmából
előzmény: bordan49 #16

Nem elérhető bordan49

• Újonc
  • *
:) Mielőtt kicseréled a panelt, nézd meg a 700/4-es opciót. BE: engedélyezve, KI: tiltott

előzmény: mot #15

Nem elérhető mot

• Szakember
  • Ős tag
Gondoltam rá!  ;D
előzmény: Lacy #14

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
Csere után ugyan próbáld már ki ugyanígy lécci :)  :P
előzmény: mot #13

Nem elérhető mot

• Szakember
  • Ős tag
Falon kívül, kábelcsatornában futnak a kábelek. Azt hiszem nem törpölök tovább, kicserélem a panel és kész.  ;)
Köszönöm az ötleteket!
előzmény: handras #12

Nem elérhető handras

• Szakember
  • Ős tag
Kábelek 220(30) mellé vannak húzva?
előzmény: mot #8

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!