Szerző Téma: Paradox MG 5050 áramszünetkor furán viselkedik  (Megtekintve 8344 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető SLC

• Szakember
  • Ős tag
Januári telepítés, ránéztem.

előzmény: mot #10

Nem elérhető mot

• Szakember
  • Ős tag
Nem tudom sajnos, de friss. Kb. fél éve lett felszerelve.
előzmény: vlezlee #9

Nem elérhető vlezlee

• Szakember
  • Ős tag
ellenállás a központban és ugyan ez a helyzet.

Szoftver verziója?
előzmény: mot #8

Nem elérhető mot

• Szakember
  • Ős tag
Nos kedves kollégák, a helyszínen az alábbit produkálta az MG5050 áramszünet esetén:
Amikor kiértem a helyszínre, a rendszer kikapcsolva, hibajelzés menetes állapotban. Na vegyük el az AC-t, semmi probléma, a sziréna nem szólalt meg. Kezdtem örülni, hogy tényleg nem ez a sziréna szólt...
AC vissza, lepróbáltuk a rendszert, minden rendben. Na itt jön a csavar!
Élesített állapotban amint elvettem az AC-t, az 1-es zóna megnyílt, ami egy PIR!  :o Aztán kikapcsolt állapotban megint megnéztem, hogy AC hiánykor viszont NEM nyílik meg az 1-es zóna. A PIR-t levettem, ellenállás a központban és ugyan ez a helyzet.
Kikapcsolt állapotban semmit nem jelez, ha elmegy az AC (csak a hibát), ha élesített állapotban veszem el az AC-t, akkor az 1-es zóna megnyílik.
Azt hiszem panelcserés lesz az ügy...
Ötletek?
U.i.: Természetesen, mint a próbakor kiderült, az ÜF nem tárta elém a teljes igazságot, ugyanis a riasztás mind az eseménymemóban benne van és mind a GSM indítja a hívást. Tehát sajnos a szomszédnak igaza volt. (de ez már nem tartozik a problémához.)
« Utoljára szerkesztve: 2012. Július 22. - 15:41:09 írta mot »

Nem elérhető bcslaci

• Szakember
  • Ős tag
Az "XF"-et már kipróbáltam több alkalommal, és nagyon pozitívak a tapasztalatok. Szóval csak bátran :D
előzmény: mot #22

Nem elérhető vlezlee

• Szakember
  • Ős tag
Üdvöz!
ÜF hív, hogy hívta a szomszéd, hogy áramszünet van és vonyít a sziréna.

99,99%, hogy nem a Te ügyfeled szirénáját hallotta a szomszéd, ugyanis, ha riasztás lenne telefonálna a panel (kivéve, ha VoIP telefon van), ha a központ akkuja nem bírná az áramszünetet akkor meg hibaként jelezné, hogy nem jól jár a központ órája.
Olvass eseménylistát a központból, mint már korábban írták, abból sokminden kiderül.
előzmény: mot #19

Nem elérhető mountainman

• Ős tag
Van egy hasonló esetünk.
Kiderült, hogy nem is az a sziréna szól,
ami az ügyfélnél van!
De egy szomszédnak, semmi sem drága... ;D

Nem elérhető mot

• Szakember
  • Ős tag
eXtra: Igen, valóban kell valami, ami biztos. Holmi szóbeszédre, meg néha felsíró szirénahangra nem lehet alapozni! :)
L. Pásztor: Hát, ezen az új szirénán már gondolkoztam, hogy csak úgy ismerkedési célzattal kipróbálom...

Nem elérhető eXtra

• Szakember
  • Ős tag
Szerintem Winloaddal olvasd ki az eseménylistát, hogy az ügyfél és comcédja elmodása mellé legyen valami konkrét infód is! ;-)

Nem elérhető L. Pásztor

• Szakember
  • Ős tag
Igen, már páran panaszkodtak ilyesmire ...
Erre született meg a Novosec féle NS128xL.
16 mélységű esemény memória időbélyeggel, és a szirénázás okával (tápelvét, indítás, tamper, etc) a riasztóközpontból kiolvasható, létra sem kell hozzá ... és nincs többé mellébeszélés, h mikor mennyit szirénázott !
A többi opció és programozhatóság meg hab a tortán.

Kevesen ismerik még, mert kib...ott drága. Legalább 900 Ft-tal több, mint egy átlag mezítlábas tucat-sziréna :) 
Oszt ez mán nádon-nádon sok. És még hozzá azt a pár oldalt is elolvasni  :(

PS: tudom, a problémádat nem oldja meg, de a jövőre nézva még jól jöhet ...

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!