Szerző Téma: Hihetetlen, de elkészült a BabyWare 2.0  (Megtekintve 3523 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető kovacsger

• Kezdő tag
  • **
0
Én nézegettem, de az első Baby verziók nekem átláthatóbbak voltak, meg beállítottam magyarítást is, amit az 1.x hez csináltak, és elég érdekesen fordít! Remélem csak az általam használt fordító a ludas.
Lassan kénytelen lesz mindenki megtanulni kezelőről programozni, ha így haladunk .  ;D

Nem elérhető vlezlee

• Szakember
  • Ős tag
0
És ezzel mindent elmondtál!  :D
A Paradox cuccokat csak akkor érdemes használni, ha már kinőtte a gyerekbetegségeket. Na jó, ez talán nem vonatkozik a szoftverekre...
előzmény: handras #3

Szoftverben szerintem kimondottan jó a paradox, nézz meg pl egy dls IV-et, attól még az a maradék pár szál hajam is az égnek állt :(
Egyébként az 1.6-os verziótól nálam teljesen jó a babyware, igaz winload után meg kell szokni.

előzmény: mot #4

Nem elérhető mot

• Szakember
  • Ős tag
0
És ezzel mindent elmondtál!  :D
A Paradox cuccokat csak akkor érdemes használni, ha már kinőtte a gyerekbetegségeket. Na jó, ez talán nem vonatkozik a szoftverekre...
előzmény: handras #3

Nem elérhető handras

• Szakember
  • Ős tag
0
Gyerekcipőben jár ;D .
előzmény: Lacy #2

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
0
hehe
én letöltöttem, sőt telepítettem is de még csak be sem indítottam ..
nem jó hír ez, a winload fényévekkel jobb ez a babyware egy átláthatatlan fos...

Nem elérhető vlezlee

• Szakember
  • Ős tag
Hihetetlen, de elkészült a BabyWare 2.0
#1 2012. Július 26. - 11:51:49
0
Elkészült a BabyWare 2.0, most már bele van integrálva az összes MG/SP szériás Paradox központ, próbálta már élesben valaki?

http://www.powerbizt.hu/upload/File/ftp/download.php?fname=./PARADOX/szoftverek_letolt/BabyWare/BabyWareV2.0.31Setup.exe

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!