Szerző Téma: DSC 5020 gondok.  (Megtekintve 13982 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető DodyG

• Kezdő tag
  • **
Re:DSC 5020 gondok.
#16 2013. Augusztus 20. - 08:42:13
0
na, most indulok mindjárt, kívánjatok sok sikert, és gyors melót, mert tényleg hulla vagyok... :(
sajnálom, h nem sikerült a segítség, remélem, az elkészülésemig összejön valami... :)

bár mindenképp megírom, sikerrel jártam-e, és ha igen, mi lehetett a baj... :)
köszi, csáó! :)

előzmény: DodyG #15

Nem elérhető DodyG

• Kezdő tag
  • **
#15 2013. Augusztus 19. - 21:03:35
0
és csak h mindenki vidám legyen:
eltűnt a lementett beállítás-cuccosom, minden... :(
pedig titokban azt akartam, h majd most a segítségetekkel gyorsan beírom, amit kéne, utána már ott a helyszínen csak feltolom a központra, átellenőrizzük, h tényleg azok a zónák-e azok a zónák, tényleg műxik-e, és mehetek is haza végre aluszkálni... :(

na, de mindegy, mert így most max annyit tok tenni, h MEGINT megkeresem a kézikönyveket, leszedem, és átolvasom valamilyen szinten... :(
bár azért most kissé előnyben vagyok, mert még van egy esélyem, hátha a nyomtatandők között van... :)

ÉÉÉS!!! :)
megvan!! :)
ki is nyomtatom a programozási lapokat, kitöltöm, h legalább haladjak kicsit! :)

De akkor jó lenne, ha valaki kicsit segítene, abban mindenképpen, h a márnemtommilyen fő-kódot, amit írtam, h nem tok gépről programozni, át lehessen állítani másikra!
Bocs, ez visz tényleg fontos lenne /bár minden kérdésem az, csak nekem... :) /, mert enélkül nem jöhetek el, különben még vacsit sem kapok majd... :(

Előre is köszi, és tényleg bocs, h sokat írok, de ez jobban megy, mint a munka... :)

előzmény: DodyG #14

Nem elérhető DodyG

• Kezdő tag
  • **
#14 2013. Augusztus 19. - 20:53:58
0
:)
Hát, bocs mindenkitől, de télleg elég vak/merő/ vagyok... :)
Rengeteg olyasmit csináltam már, amibe más bele se mert fogni, és hamarost' rá is jöttem, h
1: hááát, izé... :)

2: mégiscsak oki vagyok, mert megy valamilyen szinten... :)
3: de ha lehet, akk evvótazuccsó... :)

Azután psze nem így történik, mert mindíg van még egy... De hát így fejlődik az ember fia, még hy ilyen vén is, mint én vagyok... :)
De azért nekifutok, mert amit egyszer tudtam /vagy hát vaami hasonlót/, akk azért nem felejtem el teljesen... Vagyis hát igen, de mindíg remélem, h majdcsak beugrik... :)

Szal igenis meg nem is, igazatok-igazad van is, meg nincs is...
Bízom magamban, különben nem állnék neki, és végül is ha lassan is, de megy a dolog. CSak mint mondtam, az a baj, h kicsit most SOS lenne, én pedig, mint talán mondtam, NEM szakmaszerűen csinálom, még csak nem is másodállásban, csak segílyként :) , hobbiból, és csakis rokonnak, és csakis akkor, ha nem baj, h ha nem sikerül. :)

És am nem vagyok benne tuti, h tényleg annyira tudtak, aminthogy abban sem, h ha mégis igen, akk annyira akartak, setleg abban nem, h ha minden igen, akkor lehet, elfelejtették, h megígérték, h hamarost visszamennek...

Szal ha csakis tiszta jóféléket feltételezek is róluk, és mégiscsak magamból indulok ki, akkor is lehet esélyem! :)
Ráadásul nem vagyok benne tuti, h PC-vel próbálták programozni, különben hamarabb mondtak volna valamit.
Ha én állandóan riasztót szerelnék, mint ahogy TI azt szereltek, vsz talán max egy órás meló után tudnám, h mizu a rendszerrel...

/Tudom, hülye példa, de amikor egy villanyász elmegy vhova, és látja, h egy dobozban össze van kötve egy 2 eres szürke telefonzsinór, egy alivezeték és egy sodrott meg egy sima rézvezeték, akk egyből vágja, h össze fogja tojni magát, mire ott bármit is ki tud javítani, és vágja, h a tulajt rá kell dumálni egy kicsit nagyobb, tehát komplett szerelésre, nem elég a kiégett dobozt kivésni és másikat betenni... /

És akk most, h kellemesen eldiskuráltunk, ismét utalhatok az eredeti kérdésemre? :)
/Bocsi! :D /

előzmény: Lacy #13

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
#13 2013. Augusztus 19. - 19:11:53
0
Tudod ha Te kb 0,2 tudománnyal nekimész egy olyan sok sok zónás dösöcö-nek, amit 3 gyakorlott riasztós sem tudott megoldani (vagy nem akart) hát az nagy nagy merészség
vagy hát nem is vak az a ló csak bátor :D 
előzmény: DodyG #12

Nem elérhető DodyG

• Kezdő tag
  • **
#12 2013. Augusztus 19. - 19:04:27
0
mijabaj?? :O
előzmény: kero #11

Nem elérhető kero

• Szakember
  • Ős tag
#11 2013. Augusztus 19. - 18:52:02
0
Éééédesjóistenem  :'(

Nem elérhető DodyG

• Kezdő tag
  • **
#10 2013. Augusztus 18. - 21:45:41
0
bocs, még valami:
NEM biztos am, h sikerülni fog a programozás, mert azért hívtak több csapatot is, mivel valami hibát-bajt-nemtommit csinált.
Ezután akik jöttek, az addig működő rendszert kissé szétdúrták, nem volt rendes éjjeles riasztás, vagy nem tudom, mi baj volt, a lényeg az, h ha már 3, remélhetőleg korrekt csapat sem tudta megoldani, akk előferdülhet, h nekem sem sikerül, akármennyire is nem értek hozzá... :D

Szal mégiscsak lehet, h másik rendszer kell, de a többit nem tudom, mi marad és mi nem...
/Kábelek, eszközök, stb... /

Na, asszem, több minden már nem jut eszembe, remélem, mert kül nem fogok tudni reggel felkelni... :(

Jó éjeket és kellemes, nyugodt ünnepet Nektek! :D

előzmény: DodyG #9

Nem elérhető DodyG

• Kezdő tag
  • **
Sziasztok ismét, és nagyon szépen köszi a tippeket, de lehet, nem ide írtam, hanem valakinek emilbe, mert egyszer mintha olyat is küldtem volna a pü helyett:

én a VÉGSŐ eset vagyok, és csak azért vállaltam el, mert már 3 csapat levonult, és nem sikerült nekik, egyiknek sem, megcsinálni a cuccost.
EZÉRT kérdeztem, h ha nekem sem sikerül, akk milyet javasoltok... :)

Bár az is igaz, h nem adtam meg kellő infót vsz a segítséghez, viszont nem is kérdeztétek... :)
Egy visz régi telepités, talán 3-4-5-6 vagy több éves is, ezermillió eszközzel...
A lezárásokat és egyebeket NEM néztem végig, mivel nem gondoltam, h a programozáson kívül egyéb dolog is kellhet, ráadásul nem is szedtem szét a rendszert, csak az ajtót nyitottam ki, h a kábelt rá lehessen dugni, a dokumentáció kissé /nagyon :D / összevissza, abból nem sikerült sok mindenre rájönnöm.
/bár azt hozzátenném, h kissé gubanc van a központban, de lehet, ez csak az eddigi javítások miatt visszamaradt káosz... :) /

Azért reggeltem ide, hogy segítséget kapjak, mert annyit én is tudok, még saját qtfőből is :D , h eléggé hülye vagyok már a dolgokhoz.
Kis megjegyzés: ha és amennyiben nagyon szükséges lett volna, valamék régi kollegát is felhívhattam volna, de mivel már mint mondtam, kb 10-15 éve nem dolgozok a cégnél, így gőzöm sincs, ki foglalkozik máig riasztó-szereléssel... :)
Arról meg főleg nincs gőzöm sem, h kinek változott meg azóta a száma... :)

Mindenesetre nagyon szépen köszi a segítséget, de nem sikerült túl /sajnos, ill remélem, csak nekem :) / érthetőre... :)
Már legalábbis azt nem értem, h miért lenne baj ha 2 partició van?
Ahogy olvastam a dolgokat, egyik partició éjszakai ahol és amit kell,
a másik partició meg az összes, nappali, és kész.

A telepitői és mesterkódon kívül 2 kód: egyik az éjszakai riasztásé, a másik a teljesé, és kész...

Én így gondolom, de psze ahogy látom, nem teljesen így van, viszont ahogy a programozást elnéztem, nem lesz egyszerű, mivel sajnos, nem magyarnyelvű a progi.
A másik, ami gáz, h cipelnem kell a laptopomat, akármikor megyek, mert csak SOROS csatlakozásos kábelt kaptam, és amiket olvastam, talán épp itt, a soros-USB átalakítókkal gáz van, mert nem mindegyik jó.

És sajnos, ÉN nem vagyok milliomos, azért sem, h több kábelt vegyek, amikor remélhetőleg igen-igen sokáig nem kell megint riasztót szereljek, ha mégis, akk a cégnek lesz...
Azért sem, mert így is szegény nyugger Anyutól kérek mindíg kölcsön a tankoláshoz, mivel a fizetésem az addig tart, míg levonják a számlákat, megveszem a bérletet, megtankolok egyszer, bevásárlom a kaja egy részét, és odaadom Anyunak annak is csak egy részét, amivel előző hónap óta lógok... :)

Ez nem panasznap, tudom, csak némi felvilágosítás, h miért sürge, és h miért nem tudom én saját magam megoldani, mert am ha nagyon muszáj, akk azért csak nekifutok, de remélem, nem lesz ennyire kénytelenség, és a 24 órás /kb 26 órányi :D / meló utáni nagyjából 50 km-es vezetés után még koncentrálni is a dolgokra... :) Hát, nem szeretném egyedül csinálni, na... :)

Cserében megígérem, h egyikőtök melóját sem fogom elvenni, már psze kivéve, ha a kényszerűség rávisz arra, h megint riasztószerelőnek álljak...
/Ez nem túl valószínű, mert asszem, megint le kéne vizsgáznom, és a tanulás, sajnos, napról napra macerásabb... :(
Ez az angolon jött ki, h egyik péntekről következő hétfőre elfelejtettem, amit akkor még tudtam... :D :D /

A többit, ami nem rám vonatkozik, nem kommentálom, a rokonságnak pedig tartozok, nem kevéssel, legalábbis szerintem, uh nem ajánlhatok még egy esetleges nem túl hozzáértő csapatot, bocsi... :)

De mivel nem tudom, h Ti mennyire vágjátok, ha nem sikerül, akk majd kiemelten jelentkezem, és szólok, h valaki menjen, szereljen új rendszert... :)
Viszont a régit, ha lebontjátok, kérni fogom, mert az ideg bennem van, h miért nem akart sikerülni, uh gyakorolnom kell! :D

Na, léptem, mert mindjárt reggel van, tehát mégegyszer nagyon szépen köszi a segítségeket, és értem én a viccet... /csak nem szeretem! :DDDDDDDDD/
Bocs a zavargásért, azért, ha nem gond, majd jelentkezem mindenképp, h mit sikerült intéznem! :)

Sziasztok, további sok sikert és szerencsét, jó egészséget és sok melót:

Dody
 :)

előzmény: kero #6
« Utoljára szerkesztve: 2013. Augusztus 18. - 21:39:17 írta DodyG »

Nem elérhető MrPriest

• Szakember
  • Kezdő tag
#8 2013. Augusztus 18. - 14:16:21
0
én ennél pozitívabb vagyok, ha felhívsz segítek, akár a helyszínről is hívhatsz és 20.-án is.
Adj elérhetőséget és küldöm a számom.

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
#7 2013. Augusztus 18. - 08:11:40
0

DodyG-nek: azok alapján amit leírtál, nem a riasztót kellene lecserélni (bár Lacy biztosan mást mond)
hanem a rokonodnak kellene hívnia valakit, aki ért hozzá. Boccs.

ebben látod 100% egyetértünk :)

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!