Szerző Téma: Ért valaki a Micron központokhoz?  (Megtekintve 3241 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető guppipeti

• Kezdő tag
  • **
Re:Ért valaki a Micron központokhoz?
#3 2012. Szeptember 10. - 20:47:50
0
Hát igen ez elég szívás,mert már így más szerelő nem nagyon foglalkozik vele,fejezze be aki elkezdte jeligével :-[
előzmény: Lacy #118

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
Re:Ért valaki a Micron központokhoz?
#2 2012. Szeptember 10. - 20:41:24
0
hát ez szopacs...
Ráadásul az a Micron féle riasztó nem túl ismert és népszerű, de hátha valaki ért hozzá itt. (vagy hajlandó megtanulni :) )
Mostanában mindenféle riasztót lehet PC-ről hergelni, de az én elvem szerint ilyenhez akkor folyamodjon az ember, ha már kezelőről kézzel tudja programozni.

előzmény: guppipeti #117

Nem elérhető guppipeti

• Kezdő tag
  • **
Ért valaki a Micron központokhoz?
#1 2012. Szeptember 10. - 20:37:49
0
Sziasztok

Sajnos én is össze akadtam egy mondvacsinált riasztószerelővel.Aki mint utolag kiderül nem igazán ért a szakmához így most meg van a rendszerem de nincsen normálisan beprogramozva.Mindent igért de semmi sem működik amit megigért.Azért regisztráltam hátha tud valaki segíteni hogy megoldjam a problémát.A központ egy micron 16040z,van két lcd kezelő,van 9 mozgásérzékelő,meg 8 pár infrasorompó.Hallottam hogy számítógépről is lehet proramozni és az talán nem bonyolult,igaz ez?
előzmény: handras #116

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!