Szerző Téma: Satel Integra kérdések  (Megtekintve 9173 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető eXtra

• Szakember
  • Ős tag
Re: Satel Integra kérdések
#26 2016. Január 27. - 10:16:58
0
- Én a DloadX-et és GuardX-et Win7Pro-val használom hibátlanul. Win8 és Win10 alatt van már tapasztalatotok? Nekem eddig a Win8 alatt simán és kompat módban is megszakadt a letöltés, Win10 alatt csak kollégám gépéről próbáltam normál módban, szintén megszakadt a letöltés. Azonban mintha itt a fórumon olvastam volna, hogy vki használja Win8-al...
Pár hete vettem egy 8"-os tabletet amin WIN 8.1 fut és csont nélkül működik vele az ÖSSZES olyan programom, amik a laptopomon vannak (SATEL, DSC, PARADOX. BOSCH, stb). Csak a Prolifices USB átalakítóval volt egy negyedórás küzdelmem, mire megtaláltam a működő drájverét (az automatikusan települő PL driver win7 felett nem működik, illetve ott már csak a HX-es chipset utáni verziók támogatottak!), de az évek óta tartó androidos szopások után ez semmiség volt... :)

- Hogyan lehet 1 kimenetet úgy programozni, hogy az az érzékelő állapotát kövesse. 14-es zone violation-ig gondolom egyértelmű, de után azt időzítenem kéne, azaz zónasértés esetén x ideig aktív. De nekem addig kéne aktívnak lennie, amíg az érzékelő is az. Latch esetleg? Vagy az csak riasztás típusú zónánál alkalmazható? Beállítani hagyja a 14-es típushoz is.... Vagy??
Igen, latch a megoldás. ;)
előzmény: vg #20

Nem elérhető vg

• Szakember
  • Ős tag
#25 2016. Január 26. - 20:11:14
0
Köszi. Akkor lehet a másik lapi-topi 7végén frissül win10-re.
előzmény: TriplaB #24

Nem elérhető TriplaB

• Kezdő tag
  • **
#24 2016. Január 26. - 18:02:53
0

Lepróbáltam Win 10 Home (64bit) alatt USB-Soros átalakítóval.
Panel verzióm: 1.13

Nekem működik a DloadX 1.14-el, a GuardX az 1.13-al és az 1.14-el is, most frissítettem le. (Bár kicsit "vicces", hogy a Satel honlapján az van írva, hogy magyarul is elérhető, de a telepítőben nincs benne a magyar nyelv.)

Nem elérhető vg

• Szakember
  • Ős tag
#23 2016. Január 26. - 10:26:45
0
Koszi.
előzmény: TriplaB #22

Nem elérhető TriplaB

• Kezdő tag
  • **
#22 2016. Január 26. - 07:46:35
0
Délután, ha nem felejtem el lepróbálom Soros-USB átalakítóval, ha addig nem kapsz rá választ.
előzmény: TriplaB #21

Nem elérhető TriplaB

• Kezdő tag
  • **
#21 2016. Január 26. - 07:21:08
0
Üdv.
Nekem win 10 home alatt működik a guardx és a dloadx, igaz ETHM1plus modullal, mind belső hálón és interneten keresztül is.

Nem elérhető vg

• Szakember
  • Ős tag
#20 2016. Január 24. - 13:10:25
0
Hi!

2 kérdésben segítsetek Integránál:
- Én a DloadX-et és GuardX-et Win7Pro-val használom hibátlanul. Win8 és Win10 alatt van már tapasztalatotok? Nekem eddig a Win8 alatt simán és kompat módban is megszakadt a letöltés, Win10 alatt csak kollégám gépéről próbáltam normál módban, szintén megszakadt a letöltés. Azonban mintha itt a fórumon olvastam volna, hogy vki használja Win8-al...
- Hogyan lehet 1 kimenetet úgy programozni, hogy az az érzékelő állapotát kövesse. 14-es zone violation-ig gondolom egyértelmű, de után azt időzítenem kéne, azaz zónasértés esetén x ideig aktív. De nekem addig kéne aktívnak lennie, amíg az érzékelő is az. Latch esetleg? Vagy az csak riasztás típusú zónánál alkalmazható? Beállítani hagyja a 14-es típushoz is.... Vagy??

Thx.

Nem elérhető vg

• Szakember
  • Ős tag
#19 2015. Október 31. - 16:37:39
0
Nos erre amit én találtam az mindössze annyi, hogy az interior jellegű zónák, amiből egész 1db-ot találtam, az interior delayed-et, azaz a követőt. Van más is?
Mindamellett a feladat megoldására hagytam a két partíciót. Ergo kód+ 2x# teljes élesítés,otthonlét: kód + # kiválasztott terület élesítése.
előzmény: vg #18

Nem elérhető vg

• Szakember
  • Ős tag
#18 2015. Október 31. - 13:34:22
0
Wow!

Végre megtudom, hogy ha az élesítési mód maradás, akkor mely zónák élesednek és melyek nem.
Ez mitől függ?

Thx.
előzmény: eXtra #17

Nem elérhető eXtra

• Szakember
  • Ős tag
#17 2015. Október 31. - 13:29:54
0
1. módszer (neked eccerűbb, de némely ügyfélnek bonyolultabb):
[ kód ] [ * ] Élesítési mód > Maradás ;)

2. módszer (az ügyfélnek eccerűbb, de megoldanod macerásabb): ha az ügyfél pl. az emeleti kezelőt otthoni élesítésre használná, akkor kell egy éjszakai virtuális partíciót csinálni, ami csak ehhez a kezelőhöz van hozzárendelve. A partíció egyetlen zónájának a típusa 64: group bypassing lesz, amit visszakötsz egy kimenetre és ezt pedig 21: armed statusra programozod az éjszakai virtuális partícióhoz hozzárendelve...  8)
előzmény: vg #16

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!