Szerző Téma: Satel Integra kérdések  (Megtekintve 9172 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető vg

• Szakember
  • Ős tag
Re: Satel Integra kérdések
#16 2015. Október 31. - 13:04:37
0
Helló!

Integránál mi a legegyszerűbb otthonléti mód é[size=78%]lesítési beállítás, ha a home away nem jöhet szóba, mert nincs ajtón nyitás és Mobile KPD2-ről is használják?[/size]

Nem elérhető eXtra

• Szakember
  • Ős tag
#15 2015. Május 04. - 22:50:15
0
A kérdés az, hogy meg lehet-e oldani és ha igen akkor hogyan.
Szia!

Integránál soha nem az a kérdés, hogy valamit meglehet-e oldani (amit ezzel nem lehet megcsinálni, azt nem is érdemes), hanem csak annyi, hogy hogyan!  ;D

Talán van egyszerűbb megoldás is, de én első blikkre a zónák max. nem sértési idejét (detektor hiba) próbálnám egy kimeneti logikai hálóba összefogni, amit aztán visszavezetnék egy olyan zónára, amivel élesíttetném az adott partíciót...
előzmény: tomat5 #14

Nem elérhető tomat5

• Teljes tag
#14 2015. Május 04. - 19:14:33
0
Üdv.
Satel Integra 32 programozásában jártas kollégák segítségét kérném.
Azt szeretném beállítani, hogy egy partíció magától beélesedjen ha x ideig egyetlen zónát sem sértenek meg benne. A kérdés az, hogy meg lehet-e oldani és ha igen akkor hogyan.
Előre is köszönöm.

Nem elérhető vlezlee

• Szakember
  • Ős tag
#13 2012. November 08. - 14:54:55
0
A csillivilliből gyakorlatilag csak a contact id eseménykódból sms generálást és az sms továbbítást használom.

előzmény: eXtra #12

Nem elérhető eXtra

• Szakember
  • Ős tag
#12 2012. November 08. - 11:11:15
0
Nekem eddig a tell-es gsm adapter mini vált be. Tegnap fogyott el az utolsó darab, ami raktáron volt, asszem most kipróbálok párat a Pásztor Laci féléből :)

előzmény: eXtra #6

Ha nincs szükséged a TELL rengeteg csilivili funkciójára, akkor Laci moduljaival nem jársz rosszul, ráadásul a support is helyben van. :)
előzmény: vlezlee #10

Nem elérhető eXtra

• Szakember
  • Ős tag
#11 2012. November 08. - 10:55:32
0
Ez szerintem csak annyi, hogy user menu-be lépés a csillaggal és hiba megtekintés, majd kilépés után a felajánlott törlés elfogadása. Nem automatikus, nyugtáztatja  a user-el hogy tudjon mindenképp a hibáról.
A hibamemória funkció nekem eszembe se jutott, mert eddig minden rendszeremnél kikapcsoltam, de igazad lehet: szinte biztos, hogy a központ ezért "nem vette észre az új aksit"! :)
előzmény: vg #8

Nem elérhető vlezlee

• Szakember
  • Ős tag
#10 2012. November 08. - 10:50:00
0
Nekem nem engedte átírni a kimenet nevét (lenovo t510, win7 64 bit, dloadx 1.10), ma higgadtabb fejjel, rendszergazdaként futtatva a dloadx-et már valóban engedi (UAC ki van kapcsolva, tehát elvileg rendszergazdaként kellene fusson):@
Update: 2-es kimenet nevét most sem engedi átírni :(

Users menühöz valóban csak a szememet kellett volna használni.
Comm->event log: nem volt hajlandó kiolvasni, valószínűleg a kompatibilitási mód kellett volna itt is.
Akkucsere után természetesen nyugtáztam a hibát, mert meg kellett nézni, hogy milyen hibát jelez a központ (ekkor a fw 1.03 volt, azóta upgradeltem a legújabbra, azzal nem próbáltam).

Satel GSM-el mi a baj, miért beszéltetek volna le? Azért egy 1/4 lambdás körsugárzót igazán mellécsomagolhattak volna, egyik boltban sem említik, hogy nem szériatartozék, tegnap is deltonnál derült ki és természetesen nem volt raktáron antenna hozzá. Mit használtok helyette?
Nekem eddig a tell-es gsm adapter mini vált be. Tegnap fogyott el az utolsó darab, ami raktáron volt, asszem most kipróbálok párat a Pásztor Laci féléből :)

előzmény: eXtra #6

Nem elérhető TCsaba

• Teljes tag
#9 2012. November 08. - 08:58:30
0
Ne haragudj Vlezlee, de végigmosolyogtam a lentebbi már-már felháborodott hozzászólásodat, hogy ezt sem lehet, meg azt sem lehet a DLoadX-el. Ha Extra nem előz meg, akkor kapásból én is beírtam volna ezeket a válaszokat, mindenféle utánanézés nélkül. Az meg, hogy átláthatatlan a program... Hát lehet nem úgy néz ki, mint, amit a Paradoxhoz használsz, de, ha szánsz rá időt, akkor szerintem nagyon is ésszerűen van felépítve. Egy csoportban a zónák, egyben a kimenetek, egyben a távfelügyelet, stb...

Nem elérhető vg

• Szakember
  • Ős tag
#8 2012. November 08. - 07:19:21
0
"Akkucserét miért nem veszi észre magától a központ? Újra kellett indítani, hogy az új akku beszerelése után ne jelezzen hibát."

Ez szerintem csak annyi, hogy user menu-be lépés a csillaggal és hiba megtekintés, majd kilépés után a felajánlott törlés elfogadása. Nem automatikus, nyugtáztatja  a user-el hogy tudjon mindenképp a hibáról.

Én a  múlt héten éppen digiplex-et programoztam. Nem szoktam. Beszívtam, mert nem tudtam, hogy gyári programmal engedélyezve van az utolsó kilépés, azaz a zóna sértés és helyreállást követően élesedik, következő nyitás már riasztás, érdektelen a ki/belépési idő. Rájöttem. Egyszer megszívtam egy plusz érdi kiszállással. De ettől még nem a központ volt répa, hanem én :P :o 8) ............?! Minden központot meg kell tanulni a sajátosságaival együtt :-* senki sem tudással születik azért biza dógozni kő.

előzmény: vlezlee #5

Elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
#7 2012. November 08. - 07:11:10
0
Idézet
Egyébként az igazából nem lenne hülyeség, hogy antenna nélkül árulják, mert ha spécibb antennára kényszerülsz, akkor nem kell feleslegesen megvenned az alap antennát.
Ja kb 300 ft-ot megspórolhatott...

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!