0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
A kérdés az, hogy meg lehet-e oldani és ha igen akkor hogyan.
Nekem eddig a tell-es gsm adapter mini vált be. Tegnap fogyott el az utolsó darab, ami raktáron volt, asszem most kipróbálok párat a Pásztor Laci féléből előzmény: eXtra #6
Ez szerintem csak annyi, hogy user menu-be lépés a csillaggal és hiba megtekintés, majd kilépés után a felajánlott törlés elfogadása. Nem automatikus, nyugtáztatja a user-el hogy tudjon mindenképp a hibáról.
"Akkucserét miért nem veszi észre magától a központ? Újra kellett indítani, hogy az új akku beszerelése után ne jelezzen hibát."Ez szerintem csak annyi, hogy user menu-be lépés a csillaggal és hiba megtekintés, majd kilépés után a felajánlott törlés elfogadása. Nem automatikus, nyugtáztatja a user-el hogy tudjon mindenképp a hibáról.Én a múlt héten éppen digiplex-et programoztam. Nem szoktam. Beszívtam, mert nem tudtam, hogy gyári programmal engedélyezve van az utolsó kilépés, azaz a zóna sértés és helyreállást követően élesedik, következő nyitás már riasztás, érdektelen a ki/belépési idő. Rájöttem. Egyszer megszívtam egy plusz érdi kiszállással. De ettől még nem a központ volt répa, hanem én ............?! Minden központot meg kell tanulni a sajátosságaival együtt senki sem tudással születik azért biza dógozni kő.
Egyébként az igazából nem lenne hülyeség, hogy antenna nélkül árulják, mert ha spécibb antennára kényszerülsz, akkor nem kell feleslegesen megvenned az alap antennát.