Szerző Téma: Satel Integra kérdések  (Megtekintve 9170 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető eXtra

• Szakember
  • Ős tag
Re: Satel Integra kérdések
#6 2012. November 08. - 01:39:03
0
Nos ma voltam kinn ügyfélnél, frankón nem értem mit esztek annyira ebben a satelben.
A szoftvere winload/babyware/dls után egy átláthatatlan, következetlen katyvasz számomra, konkrétan a dloadx-ben azt sem találtam, hogy a 2-es kimenetnek hol a fenében lehet lehet nevet adni, mert a kimenetek adatai lapon nem :(
Data > Outputs:

A felhasználói kódokat miért nem lehet dloadx-ből beállítani?
Users menü? ;)

A kezelőben levő proxyolvasó továbbra sem működik, dloadx-ben azt sem találtam, hogy ezt hol kellene ellenőrizni és hogyan, kb 20 alkalomból 1x talán elfogadja a kártyát, egyébként meg sem mukkan.
Communication > Events log

Akkucserét miért nem veszi észre magától a központ? Újra kellett indítani, hogy az új akku beszerelése után ne jelezzen hibát.
Ilyennel még nem találkoztam. Az már előfordult, hogy évek alatt kissé elmászott a töltőfeszültség, ezért a panel lassabban töltötte az akkut, de ezt a nyákon egy SMD potival be lehet állítani. Akkucserénél minden központon érdemes megmérni a töltőfeszt és amelyiken állítható, ott belőni a pontos feszültséget...

Még egy érdekesség, ami szintén ma derült ki: rendeltem egy satel gsm2lt adaptert, hogy ha már satel, akkor legyen gyári a gsm is, de az okos fillérba**ó gyártó nem ad hozzá antennát, amit persze sehol nem írnak (csak a gsm dobozán, hogy nem szériatartozék), így egy tell-est kellet feltennem, még jó hogy volt nálam pluszban :(
Ha időben szólsz, hogy milyen gsm modult akarsz venni, akkor azonnal lebeszéltünk volna róla! :D
Egyébként az igazából nem lenne hülyeség, hogy antenna nélkül árulják, mert ha spécibb antennára kényszerülsz, akkor nem kell feleslegesen megvenned az alap antennát.

Finoman szólva továbbra sem lopta magát a szívembe a szuper satel :(
előzmény: eXtra #4
Azt senki nem állította, hogy a legjobb központ egyben a legegyszerűbb is!  ::kalapal:: :Đ
előzmény: vlezlee #5

Nem elérhető vlezlee

• Szakember
  • Ős tag
#5 2012. November 08. - 00:08:17
0

Nos ma voltam kinn ügyfélnél, frankón nem értem mit esztek annyira ebben a satelben.
A szoftvere winload/babyware/dls után egy átláthatatlan, következetlen katyvasz számomra, konkrétan a dloadx-ben azt sem találtam, hogy a 2-es kimenetnek hol a fenében lehet lehet nevet adni, mert a kimenetek adatai lapon nem :(
A felhasználói kódokat miért nem lehet dloadx-ből beállítani?
A kezelőben levő proxyolvasó továbbra sem működik, dloadx-ben azt sem találtam, hogy ezt hol kellene ellenőrizni és hogyan, kb 20 alkalomból 1x talán elfogadja a kártyát, egyébként meg sem mukkan.

Akkucserét miért nem veszi észre magától a központ? Újra kellett indítani, hogy az új akku beszerelése után ne jelezzen hibát.

Még egy érdekesség, ami szintén ma derült ki: rendeltem egy satel gsm2lt adaptert, hogy ha már satel, akkor legyen gyári a gsm is, de az okos fillérba**ó gyártó nem ad hozzá antennát, amit persze sehol nem írnak (csak a gsm dobozán, hogy nem szériatartozék), így egy tell-est kellet feltennem, még jó hogy volt nálam pluszban :(

Finoman szólva továbbra sem lopta magát a szívembe a szuper satel :(
előzmény: eXtra #4
« Utoljára szerkesztve: 2012. November 08. - 00:12:28 írta vlezlee »

Nem elérhető eXtra

• Szakember
  • Ős tag
#4 2012. November 04. - 22:20:16
0
2. hard resettel be tudok lépni szervízmódba, ha nincs letiltva. Ha esetleg a telepítő letiltotta, akkor panelcserén kívül van más megoldás?
Satelnél nincs panelcserés mizéria!  8)   Ha a telepítő lezárta a rendszert, akkor az csak a programra vonatkozik:

"Amennyiben a szervizmód nem kerül kijelzésre a kezelőn, de egy a panel adatainak
törlésére felszólító üzenet jelenek meg helyette, akkor az azt jelenti, hogy a
szervizmódhoz történő hozzáférés az „érintkezőkről” a vezérlőpanelben le van tiltva
(SZERVIZMÓD  >KONFIGURÁCIÓ  >SZERV.MÓD BLOK).  Az „1”-es gomb megnyomása a
vezérlőpanel összes beállításának visszaállítását eredményezi (gyári beállításokkal
történő indítás), de lehetővé teszi a szervizmódhoz történő hozzáférést."

3. Az lcd-ben levő proximity olvasó problémájáról viszont semmit nem írt a  gépkönyv
DloadX-ben látni fogod, hogy mi a gixer! ;)
előzmény: vlezlee #3

Nem elérhető vlezlee

• Szakember
  • Ős tag
#3 2012. November 04. - 17:41:26
0
Végignyálaztam a leírást, ha jól vettem ki:
1. A Satel gyári gsm modulja is csak vonalszimulátor+pár bemenet sms küldésre.
2. hard resettel be tudok lépni szervízmódba, ha nincs letiltva. Ha esetleg a telepítő letiltotta, akkor panelcserén kívül van más megoldás?
3. Az lcd-ben levő proximity olvasó problémájáról viszont semmit nem írt a  gépkönyv :(
előzmény: eXtra #2

Nem elérhető eXtra

• Szakember
  • Ős tag
#2 2012. Október 31. - 11:12:20
0
ilyennel még nem volt dolgom, mit érdemes megnézni ilyenkor?
Először EZT nézd meg, hogy legalább vázlatosan megismerd az Integrát!  ;)
előzmény: vlezlee #1

Nem elérhető vlezlee

• Szakember
  • Ős tag
Satel Integra kérdések
#1 2012. Október 31. - 07:37:28
0
Sziasztok,

Egyik ügyfélnél van egy ilyen központ felszerelve proxymity olvasós lcd-vel felszerelve és van pár apróbb probléma, amit javítanom kellene, mert a telepítő lelépett külföldre.
1. Egy gsm adaptert kellene illesztenem a központhoz, cél, hogy ügyfelet hívja, vagy sms-t küldjön neki, ha riasztás van (Távfelügyelet nincs és nem is akar), a satel gyári gsm modulja programozható a központon keresztül, vagy ő is csak vonalszimulátorként működik, mint a többi (gsmlt2s)?
2. Az installer kódot nem ismerem, hogy változtatható?
3. A kezelőben levő proximity olvasó 10 alkalomból csak kb 1x működik, ilyennel még nem volt dolgom, mit érdemes megnézni ilyenkor?

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!