0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nos ma voltam kinn ügyfélnél, frankón nem értem mit esztek annyira ebben a satelben. A szoftvere winload/babyware/dls után egy átláthatatlan, következetlen katyvasz számomra, konkrétan a dloadx-ben azt sem találtam, hogy a 2-es kimenetnek hol a fenében lehet lehet nevet adni, mert a kimenetek adatai lapon nem
A felhasználói kódokat miért nem lehet dloadx-ből beállítani?
A kezelőben levő proxyolvasó továbbra sem működik, dloadx-ben azt sem találtam, hogy ezt hol kellene ellenőrizni és hogyan, kb 20 alkalomból 1x talán elfogadja a kártyát, egyébként meg sem mukkan.
Akkucserét miért nem veszi észre magától a központ? Újra kellett indítani, hogy az új akku beszerelése után ne jelezzen hibát.
Még egy érdekesség, ami szintén ma derült ki: rendeltem egy satel gsm2lt adaptert, hogy ha már satel, akkor legyen gyári a gsm is, de az okos fillérba**ó gyártó nem ad hozzá antennát, amit persze sehol nem írnak (csak a gsm dobozán, hogy nem szériatartozék), így egy tell-est kellet feltennem, még jó hogy volt nálam pluszban
Finoman szólva továbbra sem lopta magát a szívembe a szuper satel előzmény: eXtra #4
2. hard resettel be tudok lépni szervízmódba, ha nincs letiltva. Ha esetleg a telepítő letiltotta, akkor panelcserén kívül van más megoldás?
3. Az lcd-ben levő proximity olvasó problémájáról viszont semmit nem írt a gépkönyv
ilyennel még nem volt dolgom, mit érdemes megnézni ilyenkor?