Biztonságtechnika Fórum
2002-től a magyar biztonságtechnika legnagyobb szakmai közössége...
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérjük
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
ebben a témában
ebben a kategóriában
bárhol az oldalon
Google egyéni kereső
Főoldal
Fórum
Fórumok
Összes olvasatlan téma
Hozzászólások időrendben
Saját könyvjelzőim
Keresés a fórumban
Archívum (régi fórum)...
Keresés az archívumban
Letöltés
Kellékek
CCTV segédeszközök...
Objektív fókusztávolságának meghatározása
Objektív látószögeinek kiszámítása
Tervezési segédeszköz IP kamerához
UTP tápkalkulátor (PoE)
Kapcsolási rajz készítő
Ellenállás színkódok
ElectroDroid
Adatvédelmi tájékoztató
Kapcsolat
Regisztráció
Biztonságtechnika Fórum
»
Tűz- és behatolásjelzés
»
Egyéb
»
Vetare OFF
Nyomtatás
Oldalak:
1
...
10
11
[
12
]
13
Szerző
Téma: Vetare OFF (Megtekintve 23415 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Vetare
Teljes tag
Re:Vetare OFF
2012. November 09. - 22:07:07
0
Ok egy pár példa
Fleury-Mérogis Europa legnagyobb Börtöne Franciaországban csak Periméter rendszereket használ
Fort knox csak perimeter rendszereket használ
De ezt hagyjunk. Lehet hogy igazad van hogy nagyon bizok a Rendszerünkbe ez valoszinüleg 2 tényezöt okoza.
1. az ügyfél körünk igazolja hogy jó a rendszerünk itt csak egy pár Airbus, Primagaz, Deutsche Bank,
2. Az utolso években számos országokban probálták kikerülni a Rendszerünket sikertelenül.
2011 ben ajánlottunk 250.000€ annak akinek sikerül kikerülni.
Nem kellet fizetnünk.
Nekem az az érzésem mint ha néhányan konkurénciának vesznek bennünket peddig nem vagyunk. Mert nem játszunk egy ligábban. Mindig lesznek riasztók.
előzmény:
vg #24
vg
Szakember
Ős tag
2012. November 09. - 21:51:02
0
"Nem szent amit mondok.."- de szent. Mondok rá példát:
Írom neked, hogy mit tanítanak az összes oktatási intézményben a világon, hogyan épül fel a komplex vagyonvédelem, azonban Te továbbra is kötöd az ebet a karóhoz, hogy márpedig csak kültéri védelem. Lehet ez a véleményed, de elnézésedet kérem, én a többség véleményét osztom. Ettől még akár igazad is lehet- csak én inkább a józan eszemnek, tapasztalatomnak és mások tapasztalatának hiszek és nem annak aki csak ismétli a saját igazát.
"Van egy kérdésem. Ha saját magadnak beépitesz a házadban egy riasztót, ami védi a házat, a garázst az ajtokat meg az ablakokat meg van mozgásézékelöt is. És bízol abban a rendszerben amit TE épitettél a saját hazadba. És beálsz a kocsiddal ebbe a nagyon biztos garázsba akkor bekapcsolod a kocsi riasztót is?" Engedd meg, hogy kérdéssel válaszoljak: Ha van a bejárati ajtódon 3 zár, akkor csak azt zárod be amelyikben a legjobban bízol?
És hogy a válasz elől ne fussak el: persze hogy bekapcsolom (de komolyan). Lopás esetén jelez annak a riasztója, a GPS-en keresztül is megy a riasztás a távfelügyeletre és ha netán még így is ellopják fizet a biztosító. Merthogy EZ a komplex védelem, ahol a maradék kockázatok is kezelve vannak.
előzmény:
Vetare #22
Vetare
Teljes tag
2012. November 09. - 21:42:30
0
@bcslaci
A Munkahelyem, amennyiben a Terocon ra gondolsz, még nem magyar de az lesz.
Mivel érdekkel téged a téma 2 éven át egy német cégünkkel telepitünk Rendszerünket. Aztán 2 évig egy másik magyar céggel.
De nagyon sok ügyfelünk van ill. egyre többen keresnek azért ugy döntöttünk hogy egész Kellet Europat a Magyar céggel lefedjünk és nevet változtattunk.
előzmény:
mot #12
balusecurity
Ős tag
2012. November 09. - 21:31:27
0
Értem! köszi a választ!.
előzmény:
Vetare #20
Vetare
Teljes tag
2012. November 09. - 21:30:08
0
Nem szent amit mondok söt én lizárolagosank az ügyfeleim igényei ill. szükségleteit figyelem. Nekem az a szent. Ha egy ügyfelem azt kéri hogy a Rendszerünk mellet kell még egy Riasztót, Rendben. Ha viszont megkérdezi tölünk hogy szükséges e azt mondjunk hogy nem. Van egy kérdésem. Ha saját magadnak beépitesz a házadban egy riasztót, ami védi a házat, a garázst az ajtokat meg az ablakokat meg van mozgásézékelöt is. És bízol abban a rendszerben amit TE épitettél a saját hazadba. És beálsz a kocsiddal ebbe a nagyon biztos garázsba akkor bekapcsolod a kocsi riasztót is?
előzmény:
vg #21
vg
Szakember
Ős tag
2012. November 09. - 21:16:24
0
Nos be kell valljam de ja vu érzésem van amikor veled értekezem. Utoljára egy hittérítővel való beszélgetéskor tapasztaltam azt, hogy amit ő mond azt szent kinyilatkoztatásnak tekinti, melyről az ész érvek sem térítik le. Nem baj az ha valaki ennyire hisz magában, de szerintem nem is hasznos, legalábbis érdemi eszmecseréhez nem vezet
..................
előzmény:
Vetare #20
Vetare
Teljes tag
2012. November 09. - 20:18:52
+1
@balusecurity A mikro csak riasztáskor müködik. És nincs refi-pir. A reflektor a diszpecser kapcsolja
@vg A tulaj pld. kikapcsolhatja az utcafronti érzékelöket ( ha vendéged vár) van olyan ügyfelünk is aki egy rendezvény napján elküld nekünk egy listát a vendégegkell. Amikkor van egy jó külterületi rendszered felesleges a riasztó.
Nem dobálozok ügyfelekkel csak reagáltam a mondatodra miszerint "bohockodás" a fényszoro.
Mi nem nagyon reklámozunk magunkat sem a Rendszerünket. De amit riportokat készitetek velünk ill. a rendszerünk röl többek között Németországban nem a reklam miatt van. Bennünket ajánlanak. Sajnos az ügyfelünk 90% a többször is cserben hajta a riasztó azert jöttek hozzánk.
előzmény:
vg #19
vg
Szakember
Ős tag
2012. November 09. - 16:30:14
0
Önmagában a videós eszközötök jónak tűnik,ha ezeket a paramétereket tudja. Riasztó tudja, hogy valaki jogosultan van-e helyszínen,hiszen az kódot fog használni, ha nem akkor a tulajdonos igazolhatja az ottlétét.De ismétlem: videó tàvfelügyeletnek van létjogosultsága és perspektívája.
Nem értek egyet azzal a mondatoddal,hogy a kültéri védelemé a jövő,szerintem továbbra is a komplex védelemé a jövő (mechanikai vèdelem,élőerő,elektronikus védelem,biztosítás).Ha a mondatod úgy hangzana,hogy a kültéri védelemben van a legnagyobb fejlődési perspektíva,egyetértenék.
Nézd!Ügyfélszámokkal nem dobálodznék (abban nekünk könnyű dolgunk lenne több mint 20 évvel a hátunk mögött) ,minden megszerzett ügyfelet elégedetten meg kell tartani, és ezt csak az idő tudja visszaigazolni, valamint a folyamatosan belefektetett energia és fejlesztés,mellyel a konkurenciádnál jobb tudsz lenni.
előzmény:
Vetare #17
balusecurity
Ős tag
2012. November 09. - 15:31:31
0
Én csak annyit szolok bele vagy kérdezek.ez az audio belehallgatás ez csak riasztáskor üzemmel? Mert ha bármikor bele lehet hallgatni az már szerintem személyiségi jogot sérthet.Vagy ezt tartalmazza a szerződés?.Gondolom ez a lámpa felkapcsolós berendezés nem egy sima hagyományos refi+pir? mert ez akkor valóban jó lehet ha van riasztó,de ön magában csak arra jó hogy lásson a betörő is.Melóhelyen egy hagyományos lámpa+pir van azt a kamera oda néz,abból jó hogy a monitoron látom egyből hogy esemény van.Bár 90% ban téves jelzés.Szél,zacskó,macska-.na de ez nem témába vágó.És bocs ha hülyeséget kérdezek.
Vetare
Teljes tag
2012. November 09. - 14:31:28
0
Szia
lehet rosszul irtam nem 5mp tekeri vissza hanem a behatolás pillanat elé 5 mp vel hogy a diszpecser láson mi okozta a riasztást.
A másik kifogásodhoz csak annyit hogy egy riasztó felismeri barátokat rokonokat?
Nem hiszem hogy a barátok vagy rokonok Mondjunk a hátso kertben érkeznek vagy hajnali orákban. Ha igen azt a részt távirányitóval ki kell kapcsolni.
Ami neked ovodás ( fényszorok) nekünk bevált modszer világszerte több mint 900 ügyfelünk van ebböl 78 Magyarországon. (2 éve fejlesztettünk ezt a rendszert. Amugy a SECURITY kiállitáson Essenbe ( ami a legnagyobb Biztonsági kiállitás a világon) idén is innovációs díjat nyertünk rendszerünkkel..
Mindegy hogy fog a Rendör betöröt vagy nem a lényeg hogy nem megy be a házba a betörö..
A mai világban (lakáson kivül) a ültéri védelem a jövö.
előzmény:
vg #16
Nyomtatás
Oldalak:
1
...
10
11
[
12
]
13