Megprobalom osszegezni a dolgokat.
A kezelo nem inditja el az eddig hasznalt klasszikus feluletet feltehetoleg SD kartya hiba miatt.
Ramasoltam az SD kartyara a magyar "puf" fajlt. Aramtalanitottuk a kozpontot majd fel perc mulva ijra aram ala helyeztuk. "Bootolt" a rendszer, par mp mulva a kezelon latszott egy lista szepen sorban kipipalva, aztan jelzett, hogy az SD kartya nem tetszik neki. Majd szepen visszaszamolt es ujraindult. Ezt eljatsza mindig parszor es utana dob egy error 00000029-et. De ezek utan ha kiveszem a kartyat akkor latom, hogy letrehozott rajta mappat es egy ket allomanyt. Sajnos most nem latom, hogy mik ezek es mar nem tudom felidezni.
A Fail-Safe modban nem lehet szinte semmit sem csinalni a kezelovel. Elesites-hatastalanitas. Kb ennyire szukul a dolog. Marhara buta dolog, hogy a kezelo fw nem irhato halozaton keresztul. Az IP150 modul meg az EVO192 siman frissitheto In-Field Paradox Upgrade-el de a hulye TM50 meg nem. Brrrrr. Raadasul mi az mar, hogy kell neki az SD kartya ahhoz, hogy mukodjon. 10eves megoldas. Egy buta tablet kapacitiv touch-al jobb kepet meg mukodest produkal mint ez a nyavaja. Elnezest urak csak felkaptam a vizet azon, hogy kokorszaki megoldas miatt szivok. Es raadasul vagyonvedelmi megoldas eseten. Nevetseges.
Szivesen kifizetem a faradozasokat ha valaki megoldja...
Szerk: Kozben Lacy elkuldte a TM50 mappat. Tehat akkor gyanitom itt volt a "hiba". Hat bezony a tapasztalatlansag "neha" hulye helyzeteket szul
Holnap kiderul.