0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
má megin én! [/size] Amit leírtam, az alapján is be lehet kötni, De az is alap, hogy ha nincs 500 ohm, akkor hogyan lesz.Mellesleg, szerintem a Digiplex leírásban, nem szerepel 500 Ohm.Lehet hogy én vagyok kicsit maximalista, de az elektronikus vagyonvédelmi rendszertelepítés, egy végzettséghez kötött tevékenység!Még akkor is, ha ma már az Okj-s vizsgához, nem kell elektronikai alapvégzettség!Ha magadnak csinálsz riasztót, akkor persze értem én, hogy nem érted!De Te szerintem, nem egy rendszerspecifikus dolgot kérdezel, hanem az alapokatnem bírod alkalmazni, saját belátásod szerint.BOCSÁNAT, ha tévedek, de tele van a ..... azokkal a "telepítő"kollegákkal, akik nem tudnak eredő ellenállást számolni és rajzról értelmezni egy alap elektronikai áramkört!Hű, most aztán jól megmondtam! Biztos ezért is kapok!
Bocs, de ha már Digiplexet telepítesz, nem ártana ha ezt egyedül is el tudnád dönteni. De csak hogy legyen választásod:Alsó zóna 1k+500ohmFelső zóna:2.2k+500ohmÍgy teljesen szabotázs védett, csak ez még a 90-es évek elején volt a Paradox ajánlása.előzmény: orkenyip #12