Szerző Téma: Paradox EVO 192 (ATZ)  (Megtekintve 6874 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető orkenyip

• Szakember
  • Törzstag
Re:Paradox EVO 192 (ATZ)
#8 2013. Március 15. - 17:59:41
0
Kezdem érteni ... :)

Majd holnap kiderül :)
előzmény: Lacy #7

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
#7 2013. Március 15. - 17:46:04
0
NEM!!
Nem a zóna sorszámát írod át, hanem a zónához rendeled a megfelelő bemenetet
pl az EVO 1 bemenete ( ami nem az 1/9 zóna hanem input ) jelölöd ki a számodra megfelelő zónasorszámhoz.
Ha winload, akkor a legördíthető listában jelölöd ki hogy melyik eszköz melyik inputja vagy annak atz-s párja legyen hozzárendelve az adott zónához.
Ha nem winload, akkor is ez a módi, ilyenkor az elején adod meg az input hozzárendelést utána a zóna tipust és a többi paraméterét
előzmény: orkenyip #5

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
#6 2013. Március 15. - 17:42:49
0
nem! Csak az EVO -és elődei - tudják azt hogy az inputokat zónákhoz lehet rendelni
Ennek az - is - az értelme hogy pl a buszos érzékelőket hová jeleztetnéd ki? mivel azok nem fizikai zónabemenetre vannak kötve, így elég komplikált lenne, és akkor még a rádiós cuccokról nem is szóltam. :)
A magellán -Spectra rendszereknél a rádiós rész a komplett fizikai 32 zónát felöleli, és bármelyik zónát lehet rádiósnak használni, még akkor is ha éppen van valódi meglévő zónabemenet is.

előzmény: orkenyip #3

Nem elérhető orkenyip

• Szakember
  • Törzstag
#5 2013. Március 15. - 17:21:37
0

Értem :)
És ez csak EVO-nál van?
Vagy mondjuk ezt lehet egy Magellán vagy Spectra központnál is?

Akkor itt a zóna sorszámát írom át és úgy, hogy 1-es bemeneten az 1-2 zóna legyen. Ebben az esetben távfelügyeletnek is így jelenti?

Ezt megcsinálhatnák a kis-központokon is.

Nem elérhető orkenyip

• Szakember
  • Törzstag
#4 2013. Március 15. - 17:15:19
0

Ha van egy 8 zónás rendszered amit megbővítesz még 2-vel, tehát be kell kapcsolnod az ATZ-t, akkor újraírod a zónalistát? Hiszen az eddigi kettes zónából 3-as lesz, a te logikád szerint.
előzmény: orkenyip #1

Én minden központon bekapcsolom, még akkor is ha csal 2 db zónát használok és akkor a későbbiekben nincs gond ezzel.

Nem elérhető orkenyip

• Szakember
  • Törzstag
#3 2013. Március 15. - 17:11:18
0
EVO-nál winloadban úgy variálod a zónák sorszámát ahogy akarod, pl. a központpanel fizikai 1-es zónája lehet a kezelő kijelzése szerint akár a  192-es is

Ha van egy 8 zónás rendszered amit megbővítesz még 2-vel, tehát be kell kapcsolnod az ATZ-t, akkor újraírod a zónalistát? Hiszen az eddigi kettes zónából 3-as lesz, a te logikád szerint.

Értem :)
És ez csak EVO-nál van?
Vagy mondjuk ezt lehet egy Magellán vagy Spectra központnál is?

Nem elérhető bcslaci

• Szakember
  • Ős tag
#2 2013. Március 15. - 17:06:30
0
EVO-nál winloadban úgy variálod a zónák sorszámát ahogy akarod, pl. a központpanel fizikai 1-es zónája lehet a kezelő kijelzése szerint akár a  192-es is

Nem elérhető orkenyip

• Szakember
  • Törzstag
Paradox EVO 192 (ATZ)
#1 2013. Március 15. - 16:51:35
0
Sziasztok!

Kérdésem volna. Az EVO központon is így van az ATZ:

1 zona - 09 zona
2 zona - 10 zona
3 zona - 11 zona
4 zona - 12 zona
5 zona - 13 zona
6 zona - 14 zona
7 zona - 15 zona
8 zona - 16 zona

Nem használtam eddig Paradox EVO központot. Amúgy lehet nekem furcsa, de nem értem meg, hogy ATZ-nél miért nem 1 bemenet az 1-2 zóna.
Általában ha sorba kötök egy érzékelőt az egymás mellett van és nagyon hülyén néz ki hogy a két egymás mellett lévő szoba mondjuk 1 zóna és 9 zóna.

Ezt hogy szoktátok megoldani?

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!