Szerző Téma: DSC központon miért nem működik a bejárati késleltetés?  (Megtekintve 1108 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető SLC

• Szakember
  • Ős tag
ÓÓ köszi mesterek!
Még szűz voltam DSC-ben  ;D
Megzavart, hogy ez egy leszedett átszerelt panel és az üf szerint már az előző helyen sem volt oké, bárott most megnéztem és nem oké a befúrt reed az ajtóban  ::)

Köszönöm a segítséget!

előzmény: vg #40

Nem elérhető vg

• Szakember
  • Ős tag
DSC szakik!

DCS1616
Nem idítja a bejárati zónakkésleltetést, hanem ajtónyitás után egyből szirénázik.
Anno jó volt, de nem emlékszenek rá, mikortól csinálja így.
Hardveres reset után és újra programozva a hiba még fennáll. Benéztemvalamit a programozáskor vagy behaltr a panel?
Másik zónán nem próbáltam.

Erre mindenki ráfut, aki először programoz 585 és utáni DSC-t. 8)
A másik megoldás, hogy a kilépési késleltetés lejárta után még vársz fél percet, és akkor már adja a belépési késleltetést és nem kilépési hiba lesz.
előzmény: SLC #38

Nem elérhető NoRbEe_Sly

• Szakember
  • Törzstag
Élesítés után egyből próbálkoztál az ajtónyitással?
Mert ilyen anno velem is előfordult.  [013] 6 Ki ---> nálam ez lett a megoldás

előzmény: SLC #38

Nem elérhető SLC

• Szakember
  • Ős tag
DSC szakik!

DCS1616
Nem idítja a bejárati zónakkésleltetést, hanem ajtónyitás után egyből szirénázik.
Anno jó volt, de nem emlékszenek rá, mikortól csinálja így.
Hardveres reset után és újra programozva a hiba még fennáll. Benéztemvalamit a programozáskor vagy behaltr a panel?
Másik zónán nem próbáltam.

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!