Biztonságtechnika Fórum
2002-től a magyar biztonságtechnika legnagyobb szakmai közössége...
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérjük
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
ebben a témában
ebben a kategóriában
bárhol az oldalon
Google egyéni kereső
Főoldal
Fórum
Fórumok
Összes olvasatlan téma
Hozzászólások időrendben
Saját könyvjelzőim
Keresés a fórumban
Archívum (régi fórum)...
Keresés az archívumban
Letöltés
Kellékek
CCTV segédeszközök...
Objektív fókusztávolságának meghatározása
Objektív látószögeinek kiszámítása
Tervezési segédeszköz IP kamerához
UTP tápkalkulátor (PoE)
Kapcsolási rajz készítő
Ellenállás színkódok
ElectroDroid
Adatvédelmi tájékoztató
Kapcsolat
Regisztráció
Biztonságtechnika Fórum
»
Tűz- és behatolásjelzés
»
Érzékelők
»
Rokonet Risco 315DT info
Nyomtatás
Oldalak: [
1
]
Szerző
Téma: Rokonet Risco 315DT info (Megtekintve 3293 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
kzsolesz
Újonc
Re:Rokonet Risco 315DT info
2013. Június 08. - 20:12:41
0
Akkor ezt a megoldást most már végleg elvetem, köszönöm a tapasztalat megosztását!
előzmény:
dzadze #6
dzadze
Kezdő tag
2013. Június 07. - 22:05:55
0
Hál' az égnek volt vele dolgom...meg is szenvedtem vele...nekem nem vált be, miért is:
sokat vakriasztottak, igaz a telepitési magasság kb 3.5m volt, ezután lehoztam 2m-re, sajnos azóta is vakriaszt némelyik, közepes beállitáson! továbbá fél napot játszadoztunk a sorompó lencse beállitásaival kb 1.9m magasságon, talán ugy 14m.nél néha megfogott...valamint közeli térben 5-6m bizonytalan, megállapitottuk, hogy amikor kellene nem fog, amikor meg nem akkor igen! maga az érzékelő tokozása massziv, minden jól illeszkedik, de a tökéletes beállitások után sem győzött meg a működése!!!
előzmény:
kzsolesz #5
kzsolesz
Újonc
2013. Június 07. - 21:06:27
0
Hát igen, ezt jól át kell gondolnom. Főleg hogy már egy kész vezetékes riasztórendszerhez kellene majd illeszteni, és természetesen tökéletes, lehetőleg téves riasztásoktól mentes és mindezt olcsón
szeretnék! Annyi előnye van a terepnek hogy az udvar egyik oldalán oszlopra lehetne tenni majd valamit, szemben vele 18-19 méterre fal van. Ami hátránya az udvaron lévő tuja csodák és rózsabokrok, de van kb 1,5m-es sáv ami tiszta átlátás. Azért ha megtalálom a tökéletes ócsó
megoldást és még működni is fog, akkor megosztom.
előzmény:
vg #4
vg
Szakember
Ős tag
2013. Június 07. - 19:59:35
0
Én nem ismerek olyan kültéri PIR-t amivel meglenne 1db-al a 18m és biztonságosan üzemelne is. Vegyél példát Lacyról, folyamatosan írja, hogy a Paradox kültéri rádiós eszközét használja pont ezért, mert így nincs megkötve a keze az elhelyezésben, azaz nem a házfalra telepíti az érzékelőt, hanem egyéb műtárgyra, oszlopra, stb. és onnan néz az infra a ház irányába, így tuti nem szalad bele abba, hogy túllásson a tulaj kertjén.
előzmény:
kzsolesz #3
kzsolesz
Újonc
2013. Június 06. - 20:53:39
0
Köszönöm az infót, akkor ezek szerint jól gondoltam hogy nem sokat befolyásol a hosszban a magasság? kb 18-19m-re volna szükség. Így kb. 1,5m magasságból akár ez meg is lehet? Esetleg találkoztál már jobb kültéri eszközzel amivel biztonságosan levédhető ez a távolság? Sajnos csak egy oldalon lehetséges a kábelezés, így az infra sorompós játékok kilőve.
előzmény:
vg #2
vg
Szakember
Ős tag
2013. Június 06. - 20:28:11
0
Jő és megbízható infra, az időt rá kell szánni a beállításra, de még a szerelésére is. 23m-t nem tudja. 1m-es magasságban a rajzról nekem olyan 13-15m látszik max.
előzmény:
kzsolesz #1
kzsolesz
Újonc
Rokonet Risco 315DT info
2013. Június 06. - 08:55:06
0
Sziasztok,
Nincs véletlenül tapasztalata valakinek Rokonet Risco 315DT-vel kapcsolatban.
Megbízható-e? Ténylegesen tudja a 23 métert a nagy távolságú lencsével, valamint mi a helyzet ha csak 1m magasságba van? A gyártó szerint 2.2 méternél 23 méter, ha alacsonyabbra kerül akkor? igaz a lefedettségi képből ami a doksiban van, nem nagyon értem a 2.2m magasságot.
Nyomtatás
Oldalak: [
1
]
Biztonságtechnika Fórum
»
Tűz- és behatolásjelzés
»
Érzékelők
»
Rokonet Risco 315DT info
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy