Szerző Téma: Rokonet Risco 315DT info  (Megtekintve 3293 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető kzsolesz

• Újonc
  • *
Re:Rokonet Risco 315DT info
#7 2013. Június 08. - 20:12:41
0
Akkor ezt a megoldást most már végleg elvetem, köszönöm a tapasztalat megosztását!
előzmény: dzadze #6

Nem elérhető dzadze

• Kezdő tag
  • **
#6 2013. Június 07. - 22:05:55
0
Hál' az égnek volt vele dolgom...meg is szenvedtem vele...nekem nem vált be, miért is:
sokat vakriasztottak, igaz a telepitési magasság kb 3.5m volt, ezután lehoztam 2m-re, sajnos azóta is vakriaszt némelyik, közepes beállitáson! továbbá fél napot játszadoztunk a sorompó lencse beállitásaival kb 1.9m magasságon, talán ugy 14m.nél néha megfogott...valamint közeli térben 5-6m bizonytalan, megállapitottuk, hogy amikor kellene nem fog, amikor meg nem akkor igen! maga az érzékelő tokozása massziv, minden jól illeszkedik, de a tökéletes beállitások után sem győzött meg a működése!!!

előzmény: kzsolesz #5

Nem elérhető kzsolesz

• Újonc
  • *
#5 2013. Június 07. - 21:06:27
0
Hát igen, ezt jól át kell gondolnom. Főleg hogy már egy kész vezetékes riasztórendszerhez kellene majd illeszteni, és természetesen tökéletes, lehetőleg téves riasztásoktól mentes és mindezt olcsón  :D szeretnék! Annyi előnye van a terepnek hogy az udvar egyik oldalán oszlopra lehetne tenni majd valamit, szemben vele 18-19 méterre fal van. Ami hátránya az udvaron lévő tuja csodák és rózsabokrok, de van kb 1,5m-es sáv ami tiszta átlátás. Azért ha megtalálom a tökéletes ócsó  :) megoldást és még működni is fog, akkor megosztom.
előzmény: vg #4

Nem elérhető vg

• Szakember
  • Ős tag
#4 2013. Június 07. - 19:59:35
0
Én nem ismerek olyan kültéri PIR-t amivel meglenne 1db-al a 18m és biztonságosan üzemelne is. Vegyél példát Lacyról, folyamatosan írja, hogy a Paradox kültéri rádiós eszközét használja pont ezért, mert így nincs megkötve a keze az elhelyezésben, azaz nem a házfalra telepíti az érzékelőt, hanem egyéb műtárgyra, oszlopra, stb. és onnan néz az infra a ház irányába, így tuti nem szalad bele abba, hogy túllásson a tulaj kertjén.
előzmény: kzsolesz #3

Nem elérhető kzsolesz

• Újonc
  • *
#3 2013. Június 06. - 20:53:39
0
Köszönöm az infót, akkor ezek szerint jól gondoltam hogy nem sokat befolyásol a hosszban a magasság? kb 18-19m-re volna szükség. Így kb. 1,5m magasságból akár ez meg is lehet? Esetleg találkoztál már jobb kültéri eszközzel amivel biztonságosan levédhető ez a távolság? Sajnos csak egy oldalon lehetséges a kábelezés, így az infra sorompós játékok kilőve.
előzmény: vg #2

Nem elérhető vg

• Szakember
  • Ős tag
#2 2013. Június 06. - 20:28:11
0
Jő és megbízható infra, az időt rá kell szánni a beállításra, de még a szerelésére is. 23m-t nem tudja. 1m-es magasságban a rajzról nekem olyan 13-15m látszik max.
előzmény: kzsolesz #1

Nem elérhető kzsolesz

• Újonc
  • *
Rokonet Risco 315DT info
#1 2013. Június 06. - 08:55:06
0
Sziasztok,
Nincs véletlenül tapasztalata valakinek Rokonet Risco 315DT-vel kapcsolatban.
Megbízható-e? Ténylegesen tudja a 23 métert a nagy távolságú lencsével, valamint mi a helyzet ha csak 1m magasságba van? A gyártó szerint 2.2 méternél 23 méter, ha alacsonyabbra kerül akkor? igaz a lefedettségi képből ami a doksiban van, nem nagyon értem a 2.2m magasságot.

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!