Szerző Téma: DSC1832 v4.5 + LCD5501Z INT Kezelő probléma  (Megtekintve 1642 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető dudicsj

• Szakember
  • Kezdő tag
Kicseréltem egy PK5516-ra és minden tökéletesen működik. Ez van. Nem kell véletlenül valakinek egy LCD5501 INT kezelő?

Nem elérhető dudicsj

• Szakember
  • Kezdő tag
Hát ettől féltem, de úgy néz ki nem lesz más választásom.

Nem elérhető czegany

• Szakember
  • Ős tag
Pedig nem az. DSC-nél nem jellemző, a nem kompatibilitás, de a 4.5 verzió kényesebb erre. Nem kell neki a sok öreg cucc. Tegyél fel egy újat, és hidd el jó lesz.
előzmény: dudicsj #3

Nem elérhető dudicsj

• Szakember
  • Kezdő tag
Igen, elég öreg. Valamikor egy 5020-as központtal működött, viszont sehol, semmilyen leírásban nem találtam utalást arra, hogy nem kompatibilis az új központtal.

Nem elérhető czegany

• Szakember
  • Ős tag
Hi!
Valami azt súgja, hogy a kezelő lényegegessen öregebb a központnál. Legalább öt évvel.
Igazam van?
előzmény: dudicsj #1

Nem elérhető dudicsj

• Szakember
  • Kezdő tag
Üdv!

A címben szereplő felállás lett ma összerakva. Minden rendben ment, már a vége felé jártam a telepítésnek és a  felhasználói kódokat szerettem volna beállítani és olyat produkál, hogy a *5 MASTER után a kezelőn elmegy minden kijelzés és folyamatosan elkezd "dingetni". Innentől kezdve semmire nem reagál. Táp el/vissza és helyreáll minden. 1 partíció van a rendszerben. Próbáltam a kezelőt 11-18-ig mindenhol, de ugyanaz a helyzet. Találkozott már ilyennel valaki?

Köszönöm, János.

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!