Szerző Téma: SP4000 zóna beazonosítás  (Megtekintve 1698 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető lcseh

• Teljes tag
Re:SP4000 zóna beazonosítás
#5 2013. Július 30. - 18:34:44
0
Hát igen, könnyű annak aki profi, de én csak lelkes amatőr vagyok, és mint látszik sokat kell még tanulnom...:-)
előzmény: mot #4

Nem elérhető mot

• Szakember
  • Ős tag
#4 2013. Július 30. - 18:16:14
0
Figyelős szakma ám a miénk!  8)
előzmény: lcseh #3

Nem elérhető lcseh

• Teljes tag
#3 2013. Július 30. - 17:23:18
0
Basszus, valóban!!

Most hogy mondod, tényleg van egy távirányítós megoldás rajta, akkor ez lehet a cucc.
Köszönöm!

előzmény: mot #2

Nem elérhető mot

• Szakember
  • Ős tag
#2 2013. Július 30. - 17:10:42
0
Esetleg egy rádiós vevőre sem csatlakozik? Lehet, hogy így van megoldva a távirányítós élesítés. Átvett rendszereknél nagy előny, ha a helyiek közül megkérdezel valakit, hogyan működik a rendszer. Van-e valami dugi kapcsoló, távirányító, bármi okosság, ami egyből nem látszik. Nagy dolgok kerülhetnek így elő... :o
előzmény: lcseh #1

Nem elérhető lcseh

• Teljes tag
SP4000 zóna beazonosítás
#1 2013. Július 30. - 15:40:25
0
Adott egy cég által telepített riasztó nálunk, aminek átvettem a kezelését, és minden olyat ami hiányzott már meg is oldottam.

Van egy zóna rajta, amire az van írva, hogy "ki/be" Fogalmam sincs mi lehet, mert egyetlen érzékelő sem aktiválja. Amit tudok róla, hogy Keyswitch maintained típusra van programozva és kulcskapcsoló sehol sincs a központon.

Mi lehet? Nem feltétlenül tudom kábeleken visszakövetni az a gond....

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!