Sziasztok!
Már párszor találkoztam a fent említett riasztóközpont típussal, viszont az alábbi hibákkal még nem találkoztam eddig. Mivel nem kimondottan riasztókkal foglalkozom, így előfordulhat, hogy valamit nem jól csináltam.
Szóval a probléma a következő: Két partícióm van. 1-es és 2-es. 5 db zóna 1 db felhasználó. Az 1-es partícióhoz mind az 5 zónát hozzárendeltem, a 2-eshez csak az utolsó 2-t. A paramétereknél beállította, hogy a rendszer partíciózott, illetve a zónabeállításoknál 1-3 zónákhoz (1-es partíciót) 4-5 zónáknál (3-ast azaz mind a két partíciót beállítottam).
Beriasztáskor szépen ki lehet választani a partíciókat. Viszont mikor próbára került a sor azok a zónák, amelyek mind a két partícióban benne vannak egész egyszerűen nem generálnak riasztást... látni látom hogy bent van valaki a zónában, de nem riaszt a központ...
Mit kell még beállítani, hogy működjön? Előfordulhat hogy hibás a központ? Régebben dolgoztam ilyen központtal, ott is hasonlót kellett csinálni, ott nem jelentkezett ilyen probléma...
Továbbá, amit még sosem csináltam, az az hogy 2 db telefonszámra kellene üzeneteket vagy telefonhívást generálni a központnak. Ehhez milyen beállítások szükségesek? (2db mobiltelefonra kellene elküldeni a riasztást)
Segítségeteket előre is köszönöm.