Szerző Téma: BOSCH FPA tűzközpont  (Megtekintve 1860 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető KhyrOO

• Kezdő tag
  • **
Re:BOSCH FPA tűzközpont
#6 2013. Október 15. - 20:33:17
0
THX  ;D
előzmény: bcslaci #5

Nem elérhető bcslaci

• Szakember
  • Ős tag
#5 2013. Október 15. - 20:24:03
0
Toltam
előzmény: KhyrOO #4

Nem elérhető KhyrOO

• Kezdő tag
  • **
#4 2013. Október 15. - 16:50:06
0
Huhúúúú, nem ,már azon voltam, hogy reset és újra az egész. Megtennéd, hogy megint feltolod valahová! Köszi
előzmény: bcslaci #3

Nem elérhető bcslaci

• Szakember
  • Ős tag
#3 2013. Október 13. - 20:27:21
0
Boldogultál már? Van 2.9.13 verzió, ha kell.
előzmény: bcslaci #2

Nem elérhető bcslaci

• Szakember
  • Ős tag
#2 2013. Szeptember 24. - 21:00:49
0
2.7.14 nem jó? Az letölthető a b-pont honlapjáról.

előzmény: KhyrOO #1

Nem elérhető KhyrOO

• Kezdő tag
  • **
BOSCH FPA tűzközpont
#1 2013. Szeptember 24. - 20:17:36
0
Kedves Kollégák!

Szíves segítségeteket szeretném kérni, amennyiben valaki rendelkezik FPA 1200 központhoz 2.7.18 -as verziószámú RPS programmal (vagy annál újabbal) az megtenné, hogy megosztja velem. Sajnálatos módon, egy 2.6-os verzióm van és mivel nem vagyok már folyamatos alvállalkozója a B*******Shild Kft. nek illetve a további Bosch és nem Bosch jogutódoknak, ezért már nem osztják meg velem ezt a programot. (Indok : Vegyek egy FPA kp-ot, ahoz adnak......  :o :o :o  - miközben egy hurkot kéne módosítanom csak...... ) K***** jó, hogy éveken keresztül a korábbi cégemnék együttműködésben voltunk a Bosch biztonságtechnikai ágazatával és jelenleg is vásárolunk tőlük, ahelyett, hogy közvetlen külföldről rendelnénk, ennek ellenére lesza****nak..... Úgy hogy kérném tisztelettel a nagyérdeműt, ha valakinek meg van, az dobja már fel valahová és küldje el a linket nekem a fekabalu82 kukac gmail pont com -ra .

Köszönettel: Balázs

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!