Szerző Téma: DSC1616 késleltetett zóna megsértésekor megszólal a sziréna  (Megtekintve 3071 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető dudicsj

• Szakember
  • Kezdő tag
Üdv!

Tegnap szereltem egy DSC1616-os központot pár infra+nyitás kombinációban. A bejárati nyitás a kezelő zónára volt kötve. Már mindennel kész voltam, felprogramoztam, majd elkezdődött a tesztelés. Beélesítettem a központot távozó módban, majd a bejárati ajtót megsértve, ahelyett, hogy csak a tasztatúra sípolna elindult a sziréna. Érdekes, hogy a rendszer nem jelzett riasztást. Otthonmaradó élesítésnél rendesen működött.  Többször megpróbáltam és ugyanúgy viselkedett. Cseréltem nyitásérzékelőt, lereszeteltem a kezelőt, majd a központot is többször, menüből is és hardveresen is. Megpróbáltam a zónát sima NC kontaktnak, egyszeres és kétszeres lezárással is. Átkötöttem alaplapi zónára, de semmi változás. Beállítottam az egyik infrát késleltetettnek és az is ugyanígy szirénázott.
Van valakinek ötlete mi lehet ez? 4.5-ös verzió, tavaly novemberben vásárolták a panelt, de csak most lett felszerelve.
Kösz.

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!