Szerző Téma: Teletek  (Megtekintve 5640 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető tvcsaba

• Kezdő tag
  • **
Re:Teletek
#8 2014. Március 10. - 20:37:39
0
És hogyan tudnák hozzáférni azokhoz a Magyar  programozói leiráshoz? Meg tudja valaki melyik 6 szálon komunikál az a programozói kábel?

előzmény: eXtra #5

Nem elérhető padisah

• Szakember
  • Ős tag
#7 2012. Augusztus 01. - 10:31:46
0
Én telepítettem egyet belőle, vezetékes telefonnal, és hangüzenet küldéssel. Nekem az ott és akkor tetszett, kezelőről programozva egyértelmű volt, ami a programban megszívatott (zónaduplázás).  Két partícióval, teljesen használható volt az ügyfélnek. Ennek ellenére nem valószínű nekem sem, hogy kedvenc rendszerem lesz.

Nem elérhető eXtra

• Szakember
  • Ős tag
#6 2012. Augusztus 01. - 09:30:18
0
Egy árérzékeny helyre felraktuk az első Teletek CA62-es központunkat! :)
[smg id=258 type=preview]
Tesztküldés 24 órásra állítva, a teszt időpontja 04:05-re programozva, de ennek ellenére a távfelügyeletre 23:05-kor küldi a tesztet, pedig a központ órája jól jár. Kezelőről programozni elég nehézkes (számítógépről simább ügy - amikor nem ERROR hibaüzeneteket dobál...), de felhasználói szempontból szerintem átgondolatlan a kezelése. Pozitívum, hogy a központ doboza szép és jól szerelhető, ráadásul a műanyagházon belül elhelyezhető a GSM antennája is. Összképben nem lenne rossz központ és az első tapasztalatom egyelőre szubjektív alapokon nyugszik, de ettől függetlenül erős a gyanúm, hogy nem a Teletek lesz a kedvenc rendszerem.  ::pa::

Nem elérhető eXtra

• Szakember
  • Ős tag
#5 2011. Július 12. - 10:48:22
0
Elfogadták a regisztrációmat! :) Belépve mindössze annyi különbséget fedeztem fel, hogy három darab fájl letölthetővé vált...  ::)

Idézetet írta: teletek.hu
Magyar nyelvű Telepítői Leírások:
magyar_nyelvu_gyorsitott_programozoi_leiras_CA62.pdf
magyar_telepitoi_leiras_CA62.pdf
magyar_LEDkijelzo_felhasznaloi_leiras_CA62.pdf

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
#4 2011. Július 08. - 20:27:10
+1
Milyen izé Crow koppincs ez is meg.... fujjjjj

Nem elérhető handras

• Szakember
  • Ős tag
#3 2011. Július 08. - 18:37:07
0
Köszönöm! ::eljen::

Nem elérhető eXtra

• Szakember
  • Ős tag
#2 2011. Július 08. - 18:08:03
0
Ránézésre kb. mint a Satalarm, Bulgáriából jön, low cost kategória... Mást én sem tudok róla, ezért regisztráltam:  ;)
Idézetet írta: teletek.hu
Köszönjük a felhasználó létrehozására irányuló kérelmet. A webhelyre az adminisztrátor jóváhagyása után lehet belépni.
A jelszó és a további teendők leírása hamarosan megérkezik a megadott email címre.

[smg id=52 type=album]

Nem elérhető handras

• Szakember
  • Ős tag
Teletek
#1 2011. Július 08. - 07:01:57
0
http://teletek.hu/

Mondjatok már erről valamit, mert a honlap nem túl informatív, ukmukfuk meg nem regisztrálok. :)

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!