Szerző Téma: DSC PC1500 banki változat, van valakinek telepítői leírás?  (Megtekintve 2277 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető MrPriest

• Szakember
  • Kezdő tag
Pontosan!

Mérnökivel belépsz, majd ki.
Most nekem is ilyen van fent itthon.
Ha mástól még nem kaptad meg, beszkennelem a leírását. (magyar)

előzmény: handras #7

Nem elérhető handras

• Szakember
  • Ős tag
Emlékeim szerint a törléshez elég egyszer belépni a mérnök kóddal.
előzmény: Bluesman #2

Nem elérhető Bluesman

• Teljes tag
Köszi srácok a segítséget, de a sima 1500-as és 1550-es leírása nem jó. Nagyon kis szériában készült 1500-as panelről van szó, ahol a rendszerparaméterek is mások, csupán az alap funkciók egyeznek. Én az elmúlt 30 év alatt csupán 2-3 ilyennel találkoztam... Volt is hozzá manual-om, de, úgy látszik a legutóbbi selejtezéssel az is elment.
előzmény: Szilco #5

Nem elérhető Szilco

• Törzstag
Az első saját központom itthon nekem is ilyen volt és hosszú évekig jó szolgálatot tett és csak azért lett lecserélve, mert több partíció kellett. Amúgy még ma is működőképes.
Programozáskor sokat szívtunk vele az elején, mert végig 4 számjegyes programozói kódról beszélt és véletlenül derült ki, hogy 6 számjegyes. :)
Csatolok egy telepítői leírást, remélem tudok vele segíteni. Ha kell meg van az angol is és mindkettőnek a kezelői leírása is. Szólj, ha kell.
Ez a leírás nagy részt együtt kezeli a 1550-essel.
Ha kell meg van az eredeti magyar is, amit kaptam vele, megkeresem és beszkennelem.

[smg id=398 type=box]

előzmény: Bluesman #4

Nem elérhető Bluesman

• Teljes tag
Tudom, egyszerűbb volna kicserélni a központot, de itt nem erről van szó..., hanem arról a szürke félkemény fedlapos DSC telepítői leírásról amiből ezeket anno 20-éve programozgattuk.  ;D
Mellesleg a mai napig jól működik, és a szomszédom elégedett vele és nem akar tőle megválni. Én megértem.
előzmény: Lacy #3

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
Ac lehúz vár aztán visszatesz
A 2500-as kp-nál volt egy reset lehetőség az akkuhibának mert azt elb..rontották.
nem vagyok otthon de lehet van a gépemen itt is
nem sajna nincs a laptopon.. otthon van papír alapon is de be tudon szkennelni de csak vasárnap este
előzmény: Bluesman #2

« Utoljára szerkesztve: 2013. November 15. - 20:50:18 írta Lacy »

Nem elérhető Bluesman

• Teljes tag
Arról a változatról van szó ami csak 6 jegyű kóddal műxik, a hibák és a szabotázsjelzések csak telepítői kóddal törölhetők, de hogyan? Mit kell tenni, ha az akku hibát jelzi ki, új, jó, teljesen feltötődött akku esetén is?
előzmény: Bluesman #1

Nem elérhető Bluesman

• Teljes tag
Keresek banki firmware-val  feltöltött DSC PC 1500 telepítői leírást. Sürgős.. Köszi

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!