Szerző Téma: SP6000 stay élesítés  (Megtekintve 1720 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető tati

• Teljes tag
Re:SP6000 stay élesítés
#8 2013. December 15. - 20:19:04
0
Olyan szempontból a BW hibája, hogy StayD megnevezés alatt fut az opció, ami azt vélelmezi, hogy akkor érvényes, ha a StayD engedélyezve van, pedig független attól. Legalábbis én így értelmeztem, ezért is hagytam figyelmen kívül.

Egyébként meg az a véleményem, hogy egy riasztóközpont ne akarja kitalálni helyettem, hogy én mit akarok. Én már akkor elégedett vagyok, ha azt csinálja pontosan, amit mondok neki.

előzmény: mot #7

Nem elérhető mot

• Szakember
  • Ős tag
#7 2013. December 15. - 15:16:46
0
Ez nem a BW hibája, hanem a panel alap-programjának a hibája. Bár úgy is lehet mondani, hogy nem is hiba, hiszen érvekkel magyarázható, hogy miért van alapból bekapcsolva ez az opció. Aki ezt szereti, annak nem hiba, aki nem szereti, az meg átállítja. ;)
előzmény: tati #6

Nem elérhető tati

• Teljes tag
#6 2013. December 15. - 11:39:32
0
Egyébként ettől az apró hibától eltekintve én megvagyok elégedve a BW ezen verziójával.

Nem elérhető mot

• Szakember
  • Ős tag
#5 2013. December 15. - 11:23:56
0
Annyi haszna van, hogy az éjszaka közepén nem ébred meg az egész család, ha a kezdő/bamba/figyelmetlen/stb. júzer elfelejti kikapcsolni a stay módot mielőtt kibotorkál a csurgatóriumba. :)
előzmény: tati #1

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
#4 2013. December 15. - 10:59:09
0
hát ugye elvben nem kéne de ilyen és hasonló bug van még pár sajna
Igazából értem én hogy mért így, sokkal kevesebb program rutinnal megoldható volt így

Az egyik legékesebb példa a Paradoxos fejlesztők ilyetén spórolására a régi Esprit sorozat, ha partíciós volt a rendszer akkor amit a 116 szekciónál kijelöltél az az A partícióhoz tartozott. Ha nem volt partíciózás, akkor meg stay zóna.
Na igen de partícióban innentől nem lehetett stay-t élesíteni.
 :P

Nem elérhető tati

• Teljes tag
#3 2013. December 15. - 09:46:24
0
Basszus. Volt egy olyan halovány pillanatnyi érzésem, hogy a BW-ben a SrayD delays/Flex Instant delay -t 0-ra kellene állítani, de meg se próbáltam, hiszen a StayD-t nem kapcsoltam be, akkor meg mi köze van hozzá...
Köszi!

előzmény: Lacy #2

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
#2 2013. December 15. - 09:23:51
+2
hehe
tipikus baki
[720] szekcióban az időt 0-ra állítani és akkor nem lesz ilyen

ostoba senkinek nem kellő stayD funkció miatti időkapu ha visszajön valaki ha kiment egy ajtón bármin, akkor ennyi idő van visszafelé hogy nyomjon kódot hogy leálljon  a késleltetés, ha nincs távirányító, mert akkor ugye nem fog ez kelleni.

Ja és persze ez mindegyik MG/SP-re érvényes nem csak a 6000-re.

Nem elérhető tati

• Teljes tag
SP6000 stay élesítés
#1 2013. December 15. - 08:20:19
0
Sziasztok!
Tegnap egy számomra érdekes dologba futottam bele. Stay élesítéskor az azonnali zónák a belépési késleltetéssel riasztottak vagy a belépési késleltetésen belül még egy nyitásra (mintha intellizónára lettek volna programozva). Normál élesítésnél azonnal riasztottak. Először azt hittem a BW tölti fel hülyén, de utána kezelőről is megnéztem. Szóval nálam lehet a probléma. van tippetek?

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!