Szerző Téma: Pima  (Megtekintve 3290 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető vg

• Szakember
  • Ős tag
Re:Pima
#2 2013. December 28. - 08:12:40
0
Nos nekem nincs ilyen, de amikor valami hasonlóval szembesültem mint Te, akkor rászántam másfél órát, és simán megy minden kezelőről. Az persze tuti, hogy szoftverből átláthatóbb lenne, viszont így meg az ügyfél kezét is tudom vezetni, ha valamit változtatna (sok vezérlés van rátéve).
előzmény: Szilco #1

Nem elérhető Szilco

• Törzstag
Pima
#1 2013. December 27. - 20:36:10
0
Sziasztok!

Belefutottam egy Pima központba, sikerült belépnem és most ismerkedem vele. Egy szomszédé, így nem volt pofám visszautasítani, hogy megnézzem, mert állandóan riogat neki. A telepítő eltűnt közben, mint az aranyórám.
LCD kezelő van hozzá, így azon is lehet böngészgetni, de a hozzávaló Comax szoftverrel egyszerűbb lenne. A szoftvert letöltöttem az egyik forgalmazó oldaláról, de nem szívesen vennék ez az egy központ miatt egy letöltő kábelt kb. 20 ezer Ft-ért. :(
Az sikerült kibogarásznom az interneten, hogy az egyik vége egy soros csatlakozó, a másik vége egy RJ-11-es csatlakozó. A kettő között van egy kis telefoncsatlakozós doboz, melyben van 2 LED, bár szerintem ez akár el is hagyható. Az RJ-11-es kábelbekötését megtaláltam, hogy melyik pontokra csatlakozik, de nincs meg a soros csatlakozó kiosztása, hogy melyik láb melyik RJ-11-es érre csatlakozik. Gondolom itt még valahogy a LED-ek is csatlakoznak valamelyik erekre.
A kérdésem az lenne, hogy valakinek nincs meg véletlenül a kábel bekötési rajza? Esetleg megosztaná velem itt vagy esetleg privátban? Hálás lennék érte, mert szerintem így egyszerűbben át tudnám nézni a rendszert, mint kezelőről.
Előre is köszönöm a segítséget.

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!