Sziasztok!
Belefutottam egy Pima központba, sikerült belépnem és most ismerkedem vele. Egy szomszédé, így nem volt pofám visszautasítani, hogy megnézzem, mert állandóan riogat neki. A telepítő eltűnt közben, mint az aranyórám.
LCD kezelő van hozzá, így azon is lehet böngészgetni, de a hozzávaló Comax szoftverrel egyszerűbb lenne. A szoftvert letöltöttem az egyik forgalmazó oldaláról, de nem szívesen vennék ez az egy központ miatt egy letöltő kábelt kb. 20 ezer Ft-ért.
Az sikerült kibogarásznom az interneten, hogy az egyik vége egy soros csatlakozó, a másik vége egy RJ-11-es csatlakozó. A kettő között van egy kis telefoncsatlakozós doboz, melyben van 2 LED, bár szerintem ez akár el is hagyható. Az RJ-11-es kábelbekötését megtaláltam, hogy melyik pontokra csatlakozik, de nincs meg a soros csatlakozó kiosztása, hogy melyik láb melyik RJ-11-es érre csatlakozik. Gondolom itt még valahogy a LED-ek is csatlakoznak valamelyik erekre.
A kérdésem az lenne, hogy valakinek nincs meg véletlenül a kábel bekötési rajza? Esetleg megosztaná velem itt vagy esetleg privátban? Hálás lennék érte, mert szerintem így egyszerűbben át tudnám nézni a rendszert, mint kezelőről.
Előre is köszönöm a segítséget.