Nos van pár dolog ami miatt, nem érdemes feltenni azt a kérdést, hogy nektek mi a véleményetek XY oldaláról, egy szakmai fórumban:
1) Telepítő nem fog soha másik telepítőtől vásárolni eszközt.
2) Telepítők versenytársak, csúnya szóval, konkurensek egymásnak, így nem fogja senki sem fényezni a másik weboldalát/cégét. ( jó esetben…, rosszabban pedig köpköd rá…)
3) Volt már itt olcsó riasztós kolléga, aki jogi lépéseket emlegetett, mert a másik fórumtag leírta a weboldalán lévő "szakmai" cikkről a véleményét és ugye a jó hírnévhez való jog, meg becsületsértés, rágalmazás, hitelrontás ezek a fogalmak a legismertebbek a "tyúkperekben".
4) Nem a reklám helye, senki nem reklámozza itt saját weboldalát/termékét, hogy gyere, vedd tőlem, lehetne, de etikátlannak tűnne szerintem. Meg persze mindig lenne olyan, aki 2Ft-al megcsinálja olcsóbban.
Maximum azt lehetne leírni, hogy ismerem a tulajdonost, megbízható ember és csak ajánlani tudom, ami igaz is, és szerintem minden szakember besorolású fórumtagra el lehetne ezt mondani, hiszen, ha belesz@rna, nem fórumozna itt, pláne nem segítene ingyen tanácsokkal.
Legjobb lesz, ha te magad vásárolsz és leírod a véleményed az adott weboldalról/cégről/termékről és az 100% autentikus lesz
.
a k...rendszer.com al kapcsolatban vannak tapasztalataitok?