Szerző Téma: Paradox SP4000 követő zóna miért nem működik?  (Megtekintve 4146 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető kissp79

• Teljes tag
Hát köszi, ezt azért meggondolom inkább.
előzmény: Szabolcsr2d4 #21

Nem elérhető Szabolcsr2d4

• Törzstag
Kábelezd a központhoz a nyitást, szerintem azzal megoldódik....
előzmény: kissp79 #20

Nem elérhető kissp79

• Teljes tag
9-es a nyitás, a kezelőn keresztül. És igen működik a csipogó zóna, azt leszámítva, hogy késik 1 másodpercet kb.
előzmény: Szabolcsr2d4 #19

Nem elérhető Szabolcsr2d4

• Törzstag
Elméletileg jó.
Ha nem jól kötötted be akkor ajtónyitáskor nem világíthat a zónaszám amire állítottad.Az rendben működik?
Hányas zónára állítottad a kezelői zónát?

Nem elérhető kissp79

• Teljes tag
1,2,3,8 világít. Ez jó?
előzmény: topi #17

Nem elérhető topi

• Kezdő tag
  • **
Zónadefinició jól van programozva?
előzmény: kissp79 #16

Nem elérhető kissp79

• Teljes tag
Követő zóna problémát megoldottam egy állítható pirrel. (nem ad egyből riasztást)

Viszont!

Nagyon úgy néz ki, és valószínűleg ezért volt baj, mert a belépő zónát nem úgy kezeli, ahogy szeretném. Leszögezném, hogy elvileg működik a belépő(01) mert csipogón van, és csipog is. És mégis éjszakai élesítéskor egyszerűen nem riasztott be ajtónyitásra, és élesítésnek is rendben kéne lennie, mert pl. garázsra azonnalin beriasztott.

A belépő zóna kezelőn van, de most elbizonytalanodtam, hogy rosszul kötöttem.
előzmény: kissp79 #15

Valami ötlet?

Nem elérhető kissp79

• Teljes tag

Köszönöm a segítséget!

Akkor állítok reakcióidőt, és legközelebb, ha lesz hely, akkor nem kezelőre kötök. Jelen esetben kell azért az az egy zóna.

Nem elérhető handras

• Szakember
  • Ős tag
Bizony, már húsz éve is jártunk így Pc-1000-el.
előzmény: Ryki #41

Nem elérhető Ryki

• Szakember
  • Ős tag
Én futottam már bele ilyenbe hogy ajtóval szemben a Követő Pir, hamarabb vette észre a belépést, mint maga a késleltetett nyitás  8)
Paradoxnál és DSCnél egyaránt. És tökmindegy volt hogy kezelői zónán volt vagy éppen a kezelőben volt megkötve és direktbe ment a Kp-ba. (Lehet a kezelői zóna rádob még egy lapáttal, de eddig stopperrel még nem mértem)

Ezt mindig megszoktam nézni minden telepítésemnél.
De volt már olyan is hogy a lakás és a külső környezeti hőkülönbség csinált ilyen téves riasztást.  :P
(Nyáron lakás klímás 25 fok, kültér 35-40 fok).
előzmény: kissp79 #37

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!