Szerző Téma: paradox mg5050 és rádiós pgm  (Megtekintve 3940 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
Re:paradox mg5050 és rádiós pgm
#7 2014. Március 31. - 19:20:55
0
ja és még egy ami erősíti a dolgokat a  hibára, hogy reggel első indulásnál, tehát még a motor esetleg mechanikusan is szorulhat, így az első nekifutásra tetemes áramot vesz-venne fel, és a feszültség esés jelenség simán bejátszhat.
Műszer reggel első indítás, modulon feszt mérni vagy/és a motoron illetve a 230-as betápon

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
#6 2014. Március 31. - 19:19:00
+1
Valószínű, hogy az utcai kapumotor néha nem kap 230V-ot így a modul sem kap feszültséget a működéshez, és elveszíti.
Ettől - mivel be van kapcsolva a modulvesztés eseténi hangos riasztás, emiatt szól a sziréna.
A probléma valószínű valami szar kh-s kötés lesz mivel a probléma motor indításakor keletkezik, az indulásnál nagyobb áramot venne fel, és egy tré kötés miatt leesik a fesz és a modul elvész.
Nagyjából én erre tippelek.
vagy valami ehhez hasonló hibára.

előzmény: biro67zoltan #5

Nem elérhető biro67zoltan

• Törzstag
#5 2014. Március 31. - 19:08:43
0
Az eseménylistát kiolvastam és abból láttam, hogy többször van ún. modul hidegindítás.
előzmény: Kovács József #3

• Törzstag
#4 2014. Március 31. - 19:07:16
0
Van egy programpont ahova ha belépsz és csinálsz begy szabotázsjelzést az adott modulon, akkor a kezelő kijelzi a modul térerejét.
előzmény: SLC #2

Nem elérhető Kovács József

• Szakember
  • Törzstag
#3 2014. Március 31. - 08:46:29
+1
Én kiolvasnám az eseménylistát mert abból sok minden kiderülne

Nem elérhető SLC

• Szakember
  • Ős tag
#2 2014. Március 31. - 08:20:59
0
A térerő mérést hogyan csináltad?
Winloaddal kp-n keresztül?
előzmény: biro67zoltan #1

• Törzstag
paradox mg5050 és rádiós pgm
#1 2014. Március 30. - 21:18:50
0
Segítsen aki tud!
Van egy MG5050-es rádiós rendszer, ahol 2WPGM -el van vezéreltetve egy utcai kapu motor és egy másikkal egy garázskapu motor. Az első tökéletesen megy felszerelés óta, a második pgm modult nagyon gyakran elveszti a központ. Ha ilyenkor akarja az ügyfél nyitni a kaput a motor nem indul, viszont a központ elindítja a szirénákat. Áthelyeztem a modult kicsit , amennyit a motor doboza engedett, majd csináltam egy térerő lekérdezést. Full 10-esre látja a központ a modult. Többször kipróbáltuk, tökéletesen ment. Majd másnap reggel első nyitási kísérletre ismét motor nem indul, sziréna szól. A központ egyik modultól sincs messzebb 15 méternél. Érdekes, hogy mindig a reggeli első indítás nem akar menni. Lehet, hogy a modul szarakodik? Valakinek ötlete? Következő lépés az lesz, hogy kicserélem a modult. De ha akkor sem lesz jó?

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!